- Tepki
- 3
- Konu Sahibi
@Arthur MorganBence bu modelden uzak dur 70-75 derecede çalışıyor
@Arthur MorganBence bu modelden uzak dur 70-75 derecede çalışıyor
Çoğunlukla 70 dereceyi geçmiyor ki eğer 75 bile olsa sorun değil 80 geçmediği sürece problem olmaz.Bence bu modelden uzak dur 70-75 derecede çalışıyor
2. sistemimde bu kart var 75 i geçmez ama uçak motoru gibi fanları ses çıkarıyor. %40-50 fan hızı ile geçmese tamam derdim ama ben tavsiye etmiyorum ses olarak çok rahatsız ediyorÇoğunlukla 70 dereceyi geçmiyor ki eğer 75 bile olsa sorun değil 80 geçmediği sürece problem olmaz.
Kasa monitorun yaninda değil de masanın altındaysa belki o kadar ses gelmez bir de kart temiz mi, degilse ondan da olabilir.2. sistemimde bu kart var 75 i geçmez ama uçak motoru gibi fanları ses çıkarıyor. %50 fan hızı ile geçmese tamam derdim ama ben tavsiye etmiyorum ses olarak çok rahatsız ediyor
Kasa altta yeni temizledim ama fanlarla alakalı sesli çalışıyor %51 olduğu anda ses adamı yoruyor.Kasa monitorun yaninda değil de masanın altındaysa belki o kadar ses gelmez bir de kart temiz mi, degilse ondan da olabilir.
ses sorun değil benim için performansı önemliKasa altta yeni temizledim ama fanlarla alakalı sesli çalışıyor %51 olduğu anda ses adamı yoruyor.
Performans güncel oyunlar da yüksek görüntü kalitesinde 60FPS ve üzeri oynatır.ses sorun değil benim için performansı önemli
cs2 oynuyom sadecePerformans güncel oyunlar da yüksek görüntü kalitesinde 60FPS ve üzeri oynatır.
O zaman sıkıntı olmaz kart zorlanmaz bilecs2 oynuyom sadece
hocam sıvı soğutma geldi sahibinden den ödemeyi onaylamadan tekrar sormak istedim bu sisteme gerek varmı sıvı soğutmaya ve iyimi bu sıvı soğutma 3.300 e maal oldu benim düşüncem buna verilcek paraya işlemciyi daha üst bir model alırım siz ne düşünüyorsunuzKasa monitorun yaninda değil de masanın altındaysa belki o kadar ses gelmez bir de kart temiz mi, degilse ondan da olabilir.