Psu Dan Gelen Tıkırtı Sesi

Yılmazz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yaklaşık 2 ay önce Asus tuf gaming 650w power aldım, son 3 gündür fan sanki kabloya sürtüyormuş gibi ses yapmaya başladı (sadece yük altına girince yapıyor) sorun ne olabilir

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Yük altında yapıyorsa dediğin gibi fandan kaynaklıdır PSU yüke binmediği sürece fan ya 0 olur ya da çok yavaş çalışır. Garantiye gönder derim.

KS

Yılmazz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yük altında yapıyorsa dediğin gibi fandan kaynaklıdır PSU yüke binmediği sürece fan ya 0 olur ya da çok yavaş çalışır. Garantiye gönder derim.
Öyle yapacağım yine de sorayım dedim çünkü hiçbir yerde bulamadım asus tuf gaming 650b de bu sorunu yaşayan ya da başka şikayeti olan

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
Öyle yapacağım yine de sorayım dedim çünkü hiçbir yerde bulamadım asus tuf gaming 650b de bu sorunu yaşayan ya da başka şikayeti olan
750W ve üstü olanlarda da aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Eğer garanti iade etme seçeneği sunarsa et derim pek kaliteli bir model değil.

KS

Yılmazz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
750W ve üstü olanlarda da aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Eğer garanti iade etme seçeneği sunarsa et derim pek kaliteli bir model değil.
Tamamdır teşekkür ederim. Peki onun yerine önerebileceğiniz power var mı 5600 / 3060ti kullanıyorum.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,437
2.el olur piyasa ne durumda şuan çok bir bilgim yok ama uzun süre götürecek ve kaliteli olduktan sonra bütçe sorun değil
Bütçene göre tercih et ileri dönük olması adına 750-850W öneriyorum. Kalitesi sırası aynı attığım gibidir.
2. el de bunlara bakılabilir.

KS

Yılmazz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Bütçene göre tercih et ileri dönük olması adına 750-850W öneriyorum. Kalitesi sırası aynı attığım gibidir.
2. el de bunlara bakılabilir.
Tamam hocam çok teşekkür ediyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri