Öyle yapacağım yine de sorayım dedim çünkü hiçbir yerde bulamadım asus tuf gaming 650b de bu sorunu yaşayan ya da başka şikayeti olanYük altında yapıyorsa dediğin gibi fandan kaynaklıdır PSU yüke binmediği sürece fan ya 0 olur ya da çok yavaş çalışır. Garantiye gönder derim.
750W ve üstü olanlarda da aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Eğer garanti iade etme seçeneği sunarsa et derim pek kaliteli bir model değil.Öyle yapacağım yine de sorayım dedim çünkü hiçbir yerde bulamadım asus tuf gaming 650b de bu sorunu yaşayan ya da başka şikayeti olan
Tamamdır teşekkür ederim. Peki onun yerine önerebileceğiniz power var mı 5600 / 3060ti kullanıyorum.750W ve üstü olanlarda da aynı sorunu yaşayanlar olmuş. Eğer garanti iade etme seçeneği sunarsa et derim pek kaliteli bir model değil.
2. El olur mu ve bütçen nedir ?Tamamdır teşekkür ederim. Peki onun yerine önerebileceğiniz power var mı 5600 / 3060ti kullanıyorum.
2.el olur piyasa ne durumda şuan çok bir bilgim yok ama uzun süre götürecek ve kaliteli olduktan sonra bütçe sorun değil2. El olur mu ve bütçen nedir ?
Bütçene göre tercih et ileri dönük olması adına 750-850W öneriyorum. Kalitesi sırası aynı attığım gibidir.2.el olur piyasa ne durumda şuan çok bir bilgim yok ama uzun süre götürecek ve kaliteli olduktan sonra bütçe sorun değil
Tamam hocam çok teşekkür ediyorumBütçene göre tercih et ileri dönük olması adına 750-850W öneriyorum. Kalitesi sırası aynı attığım gibidir.
![]()
MSI 850W MPG A850GS PCIE5 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 GEN5 Güç Kaynağı
MSI 850W MPG A850GS PCIE5 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 GEN5 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
NZXT 750W C750 Gold Core 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı
NZXT 750W C750 Gold Core 80+ Gold Tam Modüler ATX 3.1 PCIe Gen 5.1 Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
1ST PLAYER NGDP 750W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ SİYAH GÜÇ KAYNAĞI
NGDP-GLD-750-BK - 1ST PLAYER NGDP 750W 80+ GOLD ATX3.1/PCle 5.1 JAPON KAPASİTÖR FULL MODÜLER APFC 10 YIL GARANTİLİ SİYAH GÜÇ KAYNAĞIpckolik.com.tr
2. el de bunlara bakılabilir.![]()
HIGH POWER PERFORMANCE GD 800W 80+ GOLD POWER SUPPLY (HP1-J800GD-F12S) - HIGH POWER Power Supply Fiyatı ve Özellikleri | Maksimum Bilgisayar
HIGH POWER PERFORMANCE GD 800W 80+ GOLD POWER SUPPLY (HP1-J800GD-F12S) ürününün teknik özelliklerini ve 4.194,79 TL yerine 3.943,10 TL fiyat avantajını kaçırmayın. Maksimum Bilgisayar güvencesiyle stoktan teslim!www.maksimumbilgisayar.com
Yükleniyor…
www.sahibinden.comYükleniyor…
www.sahibinden.com