Yardım Psu Fanı Çok Sesli Çalışıyor…

OnatKaradis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selam arkadaşlar, kardeşime bu pcyi aldım 3-4 ay önce. Uygun fiyata denk geldiği için aldım fakat ucuz malın yahnisi işte. Bilgisayar çok sesli çalışıyor, sesten durulmuyor. Garantiye yolladım psu fanı değişildi ama aynısını takmışlar galiba sorun çözülmedi. Tekrar görüştüğümde ise Hiper lüx kasanın bu şekilde sesli çalıştığını söylediler. Konu ile ilgili yeni bir psu almak haricinde ne yapabilirim?
bu ürünü incehesapa değiştirtme şansım(fiyat farkı olursa kabul) var mı?
Yoksa ben bu psu nun fanını değiştirsem sorun çözülür mü?

Ekli dosyalar

• 123.png
    123.png
    185.3 KB · Görüntüleme: 28
Son düzenleme:

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637
Selam arkadaşlar, kardeşime bu pcyi aldım 3-4 ay önce. Uygun fiyata denk geldiği için aldım fakat ucuz malın yahnisi işte. Bilgisayar çok sesli çalışıyor, sesten durulmuyor. Garantiye yolladım psu fanı değişildi ama aynısını takmışlar galiba sorun çözülmedi. Tekrar görüştüğümde ise Hiper lüx kasanın bu şekilde sesli çalıştığını söylediler. Konu ile ilgili yeni bir psu almak haricinde ne yapabilirim?
psu duymadıgım bir marka böyle olması normal kalitesiz ve sistemi ne kadara aldınız ekstra olarak fanını değistirseniz bile tekrardan olma ihtimali yüksek güzel bir kaliteli bir psu secerseniz güzel olur

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
PSU almak isterseniz eğer buna bakabilirsiniz bilindik bir marka kargo da ücretsiz

KS

OnatKaradis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
psu duymadıgım bir marka böyle olması normal kalitesiz ve sistemi ne kadara aldınız ekstra olarak fanını değistirseniz bile tekrardan olma ihtimali yüksek güzel bir kaliteli bir psu secerseniz güzel olur
6800 civarı bir fiyata denk geldi. Bütçe kısıtlı olduğu için en uygun seçebilceğim, yarın bir gün 1650 1660 ekran kartı takabilceğim nasıl bir psu seçmeliyim?

PSU almak isterseniz eğer buna bakabilirsiniz bilindik bir marka kargo da ücretsiz

bu ürünü alsam yarın bir gün 1650 1660 gibi bir ekran kartı takabilirmiyim? taktığımda sorun yaşar mıyım?

TheTibet

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,637

JAV-Escuella

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
53
Hocam psu işi şakaya gelmez. Kaliteli güzel bir psu uzun süre sisteminizi taşır.

Alacağınız kartları göz önünde bulundurarak bu güç kaynağını öneririm

KS

OnatKaradis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hocam psu işi şakaya gelmez. Kaliteli güzel bir psu uzun süre sisteminizi taşır.

Alacağınız kartları göz önünde bulundurarak bu güç kaynağını öneririm

bu ürün işimi görmez mi ?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri