S slayekx Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 17 Kas 2023 Mesajlar 5 Tepki 0 17 Kas 2023 #1 Arkadaşlar yeni bilgisayar topluyacagim PSU kablolama ile ilgili detaylı bilgi veren video varsa RGB kablolama dahil yardim edermisiniz?
Arkadaşlar yeni bilgisayar topluyacagim PSU kablolama ile ilgili detaylı bilgi veren video varsa RGB kablolama dahil yardim edermisiniz?
Kürşat Bey Bilgisayar Uzmanı Bilgisayar Uzmanı Katılım 6 Ocak 2022 Mesajlar 3,580 Tepki 1,341 Konum 34 | İstanbul Avrupa 17 Kas 2023 #2 YouTube çok video var ekstra olarak her türlü teknik desteği de verebilirim dilersen iletişim bilgisi bölümünden yazabilirsin destek vermek isteriz
YouTube çok video var ekstra olarak her türlü teknik desteği de verebilirim dilersen iletişim bilgisi bölümünden yazabilirsin destek vermek isteriz
KS S slayekx Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 17 Kas 2023 Mesajlar 5 Tepki 0 18 Kas 2023 Konu Sahibi #3 Kürşat Kütükçü' Alıntı: YouTube çok video var ekstra olarak her türlü teknik desteği de verebilirim dilersen iletişim bilgisi bölümünden yazabilirsin destek vermek isteriz Genişletmek için tıkla ... Peki kesin anlarsın dediğin bir video varmı hem kolay anlatım olan
Kürşat Kütükçü' Alıntı: YouTube çok video var ekstra olarak her türlü teknik desteği de verebilirim dilersen iletişim bilgisi bölümünden yazabilirsin destek vermek isteriz Genişletmek için tıkla ... Peki kesin anlarsın dediğin bir video varmı hem kolay anlatım olan