Psu Kablosu

ilker38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar herkese Selamlar Toplama Pc dizdim bir tek kasa için fan takmak kalmıştı RGB aydınlatmalı fan aldım anakarta bağladım ama birde PSU'ya bağlanması gereken bir kablo lazım ama kabloyu internette nasıl aramalıyım adı nedir ne tür bir kablodur bilemedim o yüzden buraya sormak sizlere danışmak için geldim
2 Pin.png

Resimde görüldüğü gibi fandan gelen PSU üzerinden gelecek kabloya bunun bağlanması lazım ama dediğim gibi buna uygun kabloyu nasıl aratacağım ?
Not : PSU modeli MSI 750W MPG A750GF 80+ Gold
Tam Modüler bir güç kaynağı şimdiden yardımcı olan olmayan herkese Teşekkürlerimi Sunuyorum.

KS

ilker38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar herkese Selamlar Toplama Pc dizdim bir tek kasa için fan takmak kalmıştı RGB aydınlatmalı fan aldım anakarta bağladım ama birde PSU'ya bağlanması gereken bir kablo lazım ama kabloyu internette nasıl aramalıyım adı nedir ne tür bir kablodur bilemedim o yüzden buraya sormak sizlere danışmak için geldim Ekli dosyayı görüntüle 22878
Resimde görüldüğü gibi fandan gelen PSU üzerinden gelecek kabloya bunun bağlanması lazım ama dediğim gibi buna uygun kabloyu nasıl aratacağım ?
Not : PSU modeli MSI 750W MPG A750GF 80+ Gold
Tam Modüler bir güç kaynağı şimdiden yardımcı olan olmayan herkese Teşekkürlerimi Sunuyorum.
Kimse Bilmiyor mu acaba ?

KS

ilker38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0

Ekli dosyalar

• Pin.png
    Pin.png
    735.5 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Bunun 2 girişli olmasında sorun yok. Buna takılacak olan giriş ise içi dolu 4 tane pin olan bunla aynı tarzda kablo olması lazım. Nasıl aratılır bilmiyorum.

KS

ilker38

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bunun 2 girişli olmasında sorun yok. Buna takılacak olan giriş ise içi dolu 4 tane pin olan bunla aynı tarzda kablo olması lazım. Nasıl aratılır bilmiyorum.
Teşekkür ederim şuan fark ettim kablonun arka tarafı da şu şekilde

Ekli dosyalar

• pin.png
    pin.png
    282.6 KB · Görüntüleme: 9

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri