Psu Önerisi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Evet yeterli olacaktır.

Fakat önerilen 650W ürün varken onu almanızı öneririm zaten indirimde.

ErnGnc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
FSP HV PRO 550W'ı alabilirsin 80+ bronze sertifikasına sahip OCP / OVP / OPP / SCP korumalarına sahip ve bence en büyük artısı 12V kanalından 550w verebiliyor.
bende şuan sistemimde bu PSU yu kullanıyorum memnunum ama ek olarak belirtmem lazım ürünün sitesindeki görsellerde TEAPO marka kapasitör kullandığı yazıyor ama üründe FOAI marka kapasitör var FSP nin çok dandik bir kapasitör kullanacağını sanmam ama çoğu yabancı foruma göre TEAPO marka kapsitörler çok daha kaliteli 

https://www.incehesap.com/fsp-hv-pro-fsp550-51aac-550w-power-supply-fiyati-46635/
(1. link psu alırken dikkat edilmesi gerekenler ve korumaların kısaltmalarının anlamını içeriyor)

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
FSP HV PRO 550W ürünü Hydro kadar iyi bir sınıfa sahip bir ürün değil. Sharkoon markasının ve Corsair markasının altyapısına denk kalitede bir ürün sınıfına sahip. Bende öneriyorum genelde bu FSP HV PRO ürününü ama burada önerilerimde olan PSU 'lar FSP HV PRO 550W sınıfında ve önerdiğim son PSU Hydro buradaki en iyi altyapı ve sınıfta olan üründür. Yani işin özü ben önerdiğim ürünler bu fiyatlara varken FSP HV PRO 550W ürününü önermem.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri