merabalar hocam 500-700w arasi psu almak istiyorum hangisini onerirsiniz? nizce 750w bronze almakmi mantikli 500w gold mu mantiki
eğer sistemin için 500w yeterli ise 500 80+ gold almak daha mantıklımerabalar hocam 500-700w arasi psu almak istiyorum hangisini onerirsiniz? nizce 750w bronze almakmi mantikli 500w gold mu mantiki
650w ideal. Öneri yaparım.sistem i3-12100f rtx 2060 2x8 ddr4 ram butcemde 70 dolar civari
Yurt dışında mısınız?butcemde 70 dolar civari
Hangi sitelerde kaç dolar olduğu konusunda bilgim yok ama atılan görselde evga tercih ederdim sanırım, değer olarak imkan varsa 650 altına düşmeyin isterseniz. İlerde en azından 3070 bile kaldırabilir sağlam bir 650 watt PSUsistem i3-12100f rtx 2060 2x8 ddr4 ram butcemde 70 dolar civari
Yurt dışı fiyatlarını bilmiyorum ama bu PSU güzeldir. Fiyatları bilsem yada siteler neler bilsem araştırıp daha iyisi varsa bakardım.
evetYurt dışında mısınız?
hocam amazon amerika bakiyorum evga corsair cooler master thermaltake gibi markalarin psu lari uygunfiyatli hangi marka tavsiye edersinizYurt dışı fiyatlarını bilmiyorum ama bu PSU güzeldir. Fiyatları bilsem yada siteler neler bilsem araştırıp daha iyisi varsa bakardım.
amerikaHangi ülkedesiniz? Çünkü yabancı siteden öneri yapılacaksa ülkeye göre sitelere bakılır.
Bu arada en az 650W Gold bakmanızı öneririm uzun vadeli olur (sisteme ekleme çıkarma imkanı yaratır). 550W Gold en alt limit olmalı, bugünkü sisteminize yetecektir. Gold sertifikasının faydasını elektrik faturasında görürsünüz.
Uygun mu fiyatı bilmem ama evga, nzxt, silverstone, ne quiet markaları üzmez hocam bütçe yetmezse alternatif markalara da bakabiliriz fsp, highpower daha uygun bildiğim kadarıylahocam amazon amerika bakiyorum evga corsair cooler master thermaltake gibi markalarin psu lari uygunfiyatli hangi marka tavsiye edersiniz
hocam cogunlukla 80+ bronze, gold almazsam sikinti olurmu sizceUygun mu fiyatı bilmem ama evga, nzxt, silverstone, ne quiet markaları üzmez hocam bütçe yetmezse alternatif markalara da bakabiliriz fsp, highpower daha uygun bildiğim kadarıyla
Hocam elektrik tüketimi değişir, yukarıda yazdığım gibi bence en kötü 650 watt alın, bütçeniz tahminimce Gold ürünlere yeter. Daha da ileriye yönelik 750 bronze da alabilirsiniz önemli olan hangi markadan aldığınız. Uğur hocamın bizzat önerdiği markalar yazdıklarım, sorun çıkaracaklarını düşünmüyorum. Bende aynı süreçten geçip 650 Gold aldım uzunca süre götürecektir diye düşünüyorumhocam cogunlukla 80+ bronze, gold almazsam sikinti olurmu sizce
Oradaki fiyatlar ile buradakiler çok fark ediyor. Bu yüzden sormuştum.
Ne yakışıklı bir modelmis o öyle "sal usta ben hallederim" diyor sankiOradaki fiyatlar ile buradakiler çok fark ediyor. Bu yüzden sormuştum.
Misal, BestBuy'da 50 dolar olan şey, burada 1.750 TL'ye ($96) satılıyor.
Aynı şekilde oradaki bazı markalar pek bilgimiz dahilinde de olmuyor.
Mesela aşağıdaki ürün gibi; 650W, 80+ Gold, 7 farklı koruması var (OVP / UVP / OPP / OCP / SCP / SP / ICP)
Ekli dosyayı görüntüle 6060
Ekli dosyayı görüntüle 6062
Ekli dosyayı görüntüle 6061