PSU Önerisi

atakanaydin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Selam. ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti ekran kartı aldım ve malum güç girişi değişti. Ekran kartının içinden çıkan 3'lüyü tek kablo yapanı kullanmak istemiyorum. FSP Hydro G PRO 850W alacaktım fakat stok sorunundan dolayı fiyatları gereksiz yüksek. Onun yerine alabileceğim ATX 3.0 PCI-e 5.0 olan bir PSU var mı acaba?

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,445
Selam. ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti ekran kartı aldım ve malum güç girişi değişti. Ekran kartının içinden çıkan 3'lüyü tek kablo yapanı kullanmak istemiyorum. FSP Hydro G PRO 850W alacaktım fakat stok sorunundan dolayı fiyatları gereksiz yüksek. Onun yerine alabileceğim ATX 3.0 PCI-e 5.0 olan bir PSU var mı acaba?
Hocam bildiğim kadarıyla HYDRO G PRO da PCI-E 5.0 değil. Ülkemize henüz bu şekilde PSU geldimi bilgim yok. F/P olarak bunu önerebilirim.

Bu attığım da 5.0 değil

KS

atakanaydin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Hocam bildiğim kadarıyla HYDRO G PRO da PCI-E 5.0 değil. Ülkemize henüz bu şekilde PSU geldimi bilgim yok. F/P olarak bunu önerebilirim.

Bu attığım da 5.0 değil
Mecburen kullanacağım yani o 3'lü kabloyu. 850w istiyorum ben de. Attığın PSU'ya baktım 3 PCI-E güç girişi olması önemliydi. Teşekkür ederim.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,445
Mecburen kullanacağım yani o 3'lü kabloyu. 850w istiyorum ben de. Attığın PSU'ya baktım 3 PCI-E güç girişi olması önemliydi. Teşekkür ederim.
Rica ederim. Maalesef kullanmak durumunda kalacaksın PCİ-E 5 destekli PSU var fakat fiyatı 4800TL

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,445
Gereksiz pahalı ya. Yapacak bir şey yok muhtemelen gönderdiğiniz PSU'yu alıp yoluma bakacağım. :D
Bence de gereksiz pahalı. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu arada bütçen çıkarsa buna da bakılabilir.

Son düzenleme:
KS

atakanaydin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Bence de gereksiz pahalı. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu arada bütçen çıkarsa buna da bakılabilir.
İlk attığınız Thermaltake ile aralarındaki fiyat farkına değecek bir durum var mı? Hangisini almak daha mantıklı sizce?

Bütçe çıkabilir buna da evet.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,445
İlk attığınız Thermaltake ile aralarındaki fiyat farkına değecek bir durum var mı? Hangisini almak daha mantıklı sizce?

Bütçe çıkabilir buna da evet.
RM 850X yurt dışında biraz daha fazla tercih edilen bir model ben olsam bunu tercih ederim

KS

atakanaydin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Güç girişleri ile ilgili bilgim yok fakat bunu önerebilirim 👇

Teşekkürler fakat tam modüler ve en az 850W bakıyorum çünkü sadece oyun değil çizim ve render işleri de yapıyorum.

Thermaltake ve Corsair bu üründen daha iyi
Belli ki ben Thermaltake alacağım ya.

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Ayın Üyesi
Tepki
3,445
Teşekkürler fakat tam modüler ve en az 850W bakıyorum çünkü sadece oyun değil çizim ve render işleri de yapıyorum.

Belli ki ben Thermaltake alacağım ya.
İkisi de iyi ürün üzmez

Bu da Vatanda indirime girmiş yine kaliteli bir ürün değerlendirilebilir.

KS

atakanaydin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
İkisi de iyi ürün üzmez

Bu da Vatanda indirime girmiş yine kaliteli bir ürün değerlendirilebilir.
İnventus'un sitesine kayıt olamadım sorun vardı galiba o gün. Ben de bunu satın aldım bir sorun olacağını sanmıyorum ama. https://www.sinerji.gen.tr/corsair-850w-rm-series-rm850-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-p-40300

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri