Psu Rgb Kontrol

napius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
asusdan olusan bir sistemim var armory crate üzerinden tüm rgb ler kontrol edilior kapatıp acabiliyorum fakat power suply ne kapanıyor nede deişiyor anakarta baglı arg girişi biosdan da baktım bulamadım bilen varmı nasıl ac kapa yabiliriz rgb sini yada kapanmıyormu sabitmi...

Asus Rog Strix 1000w Aura edition ARGB

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
asusdan olusan bir sistemim var armory crate üzerinden tüm rgb ler kontrol edilior kapatıp acabiliyorum fakat power suply ne kapanıyor nede deişiyor anakarta baglı arg girişi biosdan da baktım bulamadım bilen varmı nasıl ac kapa yabiliriz rgb sini yada kapanmıyormu sabitmi...

Asus Rog Strix 1000w Aura edition ARGB
Psu'nun argb bağlantısı kesin yapılıysa Aura sync ile kontrol edebiliyor olman lazım. Bağlı değilse standart yüklü rainbow modunda yanar.

KS

napius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Psu'nun argb bağlantısı kesin yapılıysa Aura sync ile kontrol edebiliyor olman lazım. Bağlı değilse standart yüklü rainbow modunda yanar.
Bağlantısı yapılı kontrol ettim anakarta bağlı sadece PSU anakarta bağlı dierleri konrolcude Sanrm orayada bağladım olmadı kasa helios kasa armory yazılımında adressable olarak görünüyor belkide adressable PSU deil bilemiyorun aura da modlara giriyor fakat kapanmıyor hepsi kapanıyor sadece bu açık kalıyor dediğin gibi rainbow modunda sürekli kasanın kendi konrolcu kartı var ona takmak mi gerek yoksa kapanmıyor mu anlayamadim

Rediron

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
635
Bağlantısı yapılı kontrol ettim anakarta bağlı sadece PSU anakarta bağlı dierleri konrolcude Sanrm orayada bağladım olmadı kasa helios kasa armory yazılımında adressable olarak görünüyor belkide adressable PSU deil bilemiyorun aura da modlara giriyor fakat kapanmıyor hepsi kapanıyor sadece bu açık kalıyor dediğin gibi rainbow modunda sürekli kasanın kendi konrolcu kartı var ona takmak mi gerek yoksa kapanmıyor mu anlayamadim
Mod değiştirebiliyor ama kapatamıyorsan o şekilde yapılmıştır büyük ihtimal. Sonuçta sen argb kablosunu takmasan da psu kendi içindeki stok moddan yanmaya devam ediyor. Yani hala güç gidiyor ledlere. Ledler senin anakarta taktığın kablodan güç alarak çalışmadığından, gücü de kesemiyor olabilirsin.

KS

napius

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Mod değiştirebiliyor ama kapatamıyorsan o şekilde yapılmıştır büyük ihtimal. Sonuçta sen argb kablosunu takmasan da psu kendi içindeki stok moddan yanmaya devam ediyor. Yani hala güç gidiyor ledlere. Ledler senin anakarta taktığın kablodan güç alarak çalışmadığından, gücü de kesemiyor olabilirsi

evet sanırım öyle baska bi yerden güç alıyor her yolu denedim söktüm olmadı biosdan ve crate yazılımından olmadı kabloyu da deiştirdim anakrttan söküp dier kontrolcuye bagladım olmadı komple soktum olmadı son care asusa yazıp soracagım baska yol bulamadım alakan için teekkurler...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri