Psu tavsiyesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eyüp Koçak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucu,pc de olan arızayı tespit ettim ve sorunum güç kaynağı yetersizliği. Bir güç kaynağı alacağım. Sistemim şöyledir;
İ5 6500
Gtx 1050 ti
8 GB ram 2400 mhz
500 GB hdd
120 GB ssd
Bu sisteme uygun güç kaynağı tavsiyelerinizi bekliyorum. (game Max marka 650 w 80+ bir power gördüm nette aklıma yattı. Size de danışmak istedim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sisteminiz toplamda 200W güç tüketiyor ve bu gücü verebilen 80+ sertifikalı ama marka bir PSU tercih edin. Çin malı ürünler almayın PSU işi çok önemli bir konu sistemin kalbi bu konuya dikkat edin.

SilverStone 400W Strider Essential Serisi 80+ - 249,18 TL - Japon kapasitörleri bulunuyor en kalitelisi bu zaten PSU 'larda dikkat edilmesi gereken ilk konu bu ve 400W gücünün 360W 'ını verebiliyor buda sizin sistem için çok çok fazla zaten nu ürünü alabilirsiniz.

SilverStone 550W Essential Serisi 80+ Bronz - 353,86 TL - Aynı PSU 'nun biraz daha kalitelisini isterseniz bence gerek yok sisteminize yukarıdaki PSU çok iyi bir tercih ama isterseniz bu PSU 'yu alabilirsiniz. Yine Japon kapasitörleri bulunuyor ve 550W gücünün 504W 'ını verebiliyor. Bu güç RTX 2080 'e yeter yani çok fazla ama yinede siz bilirsiniz.

KS

Eyüp Koçak

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
İlk seçeneği şimdi sipariş ettim. Yarın elime ulaşacak. Tavsiyenize güveniyor ve teşekür ediyorum. Umarım sorunumu çözer bende rahatlarım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sorun PSU dan kaynaklıysa çözülür bşr sorun kalmaz ama başka bir şey ise buna birşey diyemem. Başka sorularınız için foruma yine bekleriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri