Psu Ve Ekran Kartini Yeni̇leme

refik ünal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba Arkadaşlar,

Hali hazırda olan sistemime yeni bir psu ve ekran kartı aldım. eski sistemimde rx5500xt 4 gb ve 500 w gamepower psu vardı sapphire nitro rx6650xt ve 650w fsp marka psu aldım hala elimde değiller kargodalar.

elime ulaştıklarında psu ve ekran kartını takmadan önce yapmam gereken şeyler neler ilk kez böyle bir montajı kendim yapacam mesela psuyu takarken biosluk bir işim varmı ekran kartını takmadan önce driverlarını yüklemelimiyim bilgisi olan aydınlatabilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim.

Moderatörün son düzenlenenleri:

EymenO.

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Tepki
370
Merhaba Arkadaşlar,

Hali hazırda olan sistemime yeni bir psu ve ekran kartı aldım. eski sistemimde rx5500xt 4 gb ve 500 w gamepower psu vardı sapphire nitro rx6650xt ve 650w fsp marka psu aldım hala elimde değiller kargodalar.

elime ulaştıklarında psu ve ekran kartını takmadan önce yapmam gereken şeyler neler ilk kez böyle bir montajı kendim yapacam mesela psuyu takarken biosluk bir işim varmı ekran kartını takmadan önce driverlarını yüklemelimiyim bilgisi olan aydınlatabilir mi? şimdiden çok teşekkür ederim.
Eskiden Nvidia kullanıyorsan Driverı sil öyle montaj yap

Başka bir işin yok bu parçalarla yazılımsal

KS

refik ünal

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Yok hocam rx5500xt kullanıyordum yani ben sadece montajını yapıp kullanmaya devam edecem rx6650 driveri kurmama gerek varmı peki

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri