Psu Yardım ??

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Benim sistemde bronze psu var, köyde sık sık voltaj düşmesi oluyor ve merkezde de bazen elektrikler aniden kesiliyor. Kesintisiz güç kaynağı almamı söylediler. Bana işimi görecek aşırı da pahalı olmayacak kesintisiz güç kaynağı önerir misiniz ?

FXO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sistem özellikleri ve maximum bütçeniz nedir?

KS

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23

Ekli dosyalar

• Screenshot_2026-09-08-11-24-31-255_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2026-09-08-11-24-31-255_com.miui.gallery.jpg
    458.1 KB · Görüntüleme: 4

GNU

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Ayın Üyesi
Tepki
152
FXO arkadaşımız cihaz için bütçeyi sormuş. henüz cevap verilmemiş. cevap verilince ayrıca yorum yaparım ama 100.000 tl civarı ederi olan cihazı voltaj stabilitesi olmayan bir elektrik hattında gönül rahatlıyla kullanabilmek için 3-4 bin liralık bir ups'in yeterli olacağını sanmıyorum.

bu cihaz biraz tuzlu görünmek ile birlikte özelliklerine göre fiyatı iyi.

birde ek olarak ana bilgisayara kablo ile ne bağlıysa tamamının aynı ups den beslenmesi gerekiyor. örnek vereyim vdsl modemin var ve kablo ile bilgisayarına bağlı. o modeminde aynı ups den faydalanması lazım. misal printer v.s. v.s. yan donanımları var pc'nin ve bu donanımlar kablo ile bilgisayara bağlanıyor. ups'in hepsini kapsaması gerekli. yani modem monitör yazıcı v.s. v.s. bilgisayara kablo ile bağlanan ne varsa ups'in elektrik çıkışı bünyesine alman gerek.

KS

mstfens61

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
FXO arkadaşımız cihaz için bütçeyi sormuş. henüz cevap verilmemiş. cevap verilince ayrıca yorum yaparım ama 100.000 tl civarı ederi olan cihazı voltaj stabilitesi olmayan bir elektrik hattında gönül rahatlıyla kullanabilmek için 3-4 bin liralık bir ups'in yeterli olacağını sanmıyorum.

bu cihaz biraz tuzlu görünmek ile birlikte özelliklerine göre fiyatı iyi.

birde ek olarak ana bilgisayara kablo ile ne bağlıysa tamamının aynı ups den beslenmesi gerekiyor. örnek vereyim vdsl modemin var ve kablo ile bilgisayarına bağlı. o modeminde aynı ups den faydalanması lazım. misal printer v.s. v.s. yan donanımları var pc'nin ve bu donanımlar kablo ile bilgisayara bağlanıyor. ups'in hepsini kapsaması gerekli. yani modem monitör yazıcı v.s. v.s. bilgisayara kablo ile bağlanan ne varsa ups'in elektrik çıkışı bünyesine alman gerek.
Valla hocam ben 10 bin tl altında bir şeyler bakıyordum ama bunun yerine gold + psu alsam peki işe yarar mi bu cihaz gerekli mi ?

FXO

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Pardon hocam ben açıklamayı tam okumadan yazmışım UPS ler hakkında pek bilgili değilim

PSU önerecektim

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri