- Tepki
- 42
hemen hemen anca kurtarıyor tahminim yakın bi zamanda 750w 850w geçiş yapabilirsinizBu sisteme 650w PSU yeterli midir ?
Artı olarakta işlemci için kule tipi yada sıvı soğutmalı bir soğutucu almayı düşünüyorum ne kadar watt harcar ortalama
hocam 750 daha iyi olur yani ben olsam garantiye alırdım sonuçta 500-600tl vermemek için binlerce lira sistemden olmak istemem hem ilerde rgb vs olsun düşünceniz varsa 750w daha sağlıklı olurBu sisteme 650w PSU yeterli midir ?
Artı olarakta işlemci için kule tipi yada sıvı soğutmalı bir soğutucu almayı düşünüyorum ne kadar watt harcar ortalama
Bütçem yetmediği için 650w sipariş vermiştim dün kullansam hergangi bir sıkıntı çıkarırnı internet üzerinden PSU calculatorden bakım 100w civarı bir boşluk var750w olsa daha iyi olur.
Geçiş yapmazsam ne gibi sıkıntılar çıkarır çünkü yakın bir zamanda geçiş yapabileceğimi sanmıyorumhemen hemen anca kurtarıyor tahminim yakın bi zamanda 750w 850w geçiş yapabilirsiniz
İnternet üzerinden bir kaç tane hesaplama sitesi var orlardan hesaplama yaptım yeterli olarak gözüküyordu ve satın aldığım sitede önerilen bu şekildeydi hazır sistemde bu psu takılıydıhocam 750 daha iyi olur yani ben olsam garantiye alırdım sonuçta 500-600tl vermemek için binlerce lira sistemden olmak istemem hem ilerde rgb vs olsun düşünceniz varsa 750w daha sağlıklı olur
yo çok büyük sıkıntı olmaz psu nun markasıda iyi bi süre rahat götürür belki ilerde psu yetersiz kalır sistem filan kapanabilirGeçiş yapmazsam ne gibi sıkıntılar çıkarır çünkü yakın bir zamanda geçiş yapabileceğimi sanmıyorum
İnternet üzerinden bir kaç tane hesaplama sitesi var orlardan hesaplama yaptım yeterli olarak gözüküyordu ve satın aldığım sitede önerilen bu şekildeydi hazır sistemde bu psu takılıydı
Teşekkür ederimmmyo çok büyük sıkıntı olmaz psu nun markasıda iyi bi süre rahat götürür belki ilerde psu yetersiz kalır sistem filan kapanabilir
kapanırsa değiştirirsiniz
2 tane knkaKonuyla alakasız ama o ram oyun için çok yeterli değil bu zamanda, en az 16gb yapmaya çalışın.