PSU .

estir9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Zamanında bir konu daha oluşturmuştum Uğur bakmıştı PSU'yu powerboost'u değiştirdim Cızırtı sesim gitti FSP marka bir power aldım sessiz çalışıyor ama Euro Truck Simulator 2 oyununda menüde +300-500-1000 fps alırken kafa vurma sesi geliyor ve gene ıslık sesi geliyor önceki powerde ıslık sorununu yaşıyordum ne bu?

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Islık sesi dediğiniz bobin sesidir. Krobik arızalı bir ürün mü denk geldi yine size acaba. Birde ekran kartından geliyordur o ses 99% ihtimalle. Çünkü bu söylediğiniz FPS değerlerine çıkınca her ekran kartı bobin sesi yapar az veya çok. Dikkatli dinleyin 99% ihtimalle ekran kartıdır bu sesin sahibi.

KS

estir9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Islık sesi dediğiniz bobin sesidir. Krobik arızalı bir ürün mü denk geldi yine size acaba. Birde ekran kartından geliyordur o ses 99% ihtimalle. Çünkü bu söylediğiniz FPS değerlerine çıkınca her ekran kartı bobin sesi yapar az veya çok. Dikkatli dinleyin 99% ihtimalle ekran kartıdır bu sesin sahibi.
Peki bu değerlere çıkınca ıslık sesi yapması normalmidir yoksa bir coil whine hatasımıdır.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
O değerlerde Coil Whine her kartta olur sorun yok bu konuda. Ama eğer ses kasanızın fanları çalışıyor kapağı kapalı size 1 veya 1.50 metre normal kullanım uzaklığında olmanıza rağmen duyulacak kadar çoksa kartı garantiye verin sorun vardır. Ama öyle kulağınızı duymak için dayamayın o olmaz. Her kartta Coil Whine olur bu FPS değerlerinde ama ses sistem sesinin önüne geçiyorsa sorun vardır yoksa duymak için çaba harcıyorsanız kartı size sorun yok diye geri gönderir garanti.

KS

estir9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
O değerlerde Coil Whine her kartta olur sorun yok bu konuda. Ama eğer ses kasanızın fanları çalışıyor kapağı kapalı size 1 veya 1.50 metre normal kullanım uzaklığında olmanıza rağmen duyulacak kadar çoksa kartı garantiye verin sorun vardır. Ama öyle kulağınızı duymak için dayamayın o olmaz. Her kartta Coil Whine olur bu FPS değerlerinde ama ses sistem sesinin önüne geçiyorsa sorun vardır yoksa duymak için çaba harcıyorsanız kartı size sorun yok diye geri gönderir garanti.
duymak için çaba harcamıyorum 800-1000 fps de duyuluyor ayağımın yanında az da olsa tabi fan devir arttırdıkça pek duyamıyosun

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Yükselen FPS değerinde kart kullanımı artıyor ve bobin sesini duyma ihtimaliniz var Uğur Bey ifade etmiş ama içiniz rahat değilse Ekran kartını yetkili servise gönderebilirsiniz.

KS

estir9

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Enes Yavuz' Alıntı:
Yükselen FPS değerinde kart kullanımı artıyor ve bobin sesini duyma ihtimaliniz var Uğur Bey ifade etmiş ama içiniz rahat değilse Ekran kartını yetkili servise gönderebilirsiniz.
Baya dinledim karar veremiyorum sanki PSU'dan geliyor Bu PSU da da olabiliyor çünkü belki geçen psu 'dada vardı bundada var kronik bir problem olabilir. Bana bu sesin zararı olmayacağı söylendi.

Enes Yavuz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bobin sesi ise zaten zararı olmayacak fakat isterseniz başka bir PSU alıp deneyin arkadaşınızdan veya herhangi başka bir yerden satın almadan önce bir test edin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri