PSU

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
[font="Open Sans", sans-serif]Gigabyte P650B modeli Japon Malı katı kapasitörleri ile daha kaliteli bir alt yapı üzerine kurulmuş bir PSU modelidir.[/font]
CM MWE V2 ürünü ailesi Japon Malı birinci sınıf kalitede bileşenler oluşmuyor ama 2 artısı var. Birisi 5 yıl garantili diğer artısı 2 adet 4+4 EPS12V yani CPU güç giriş kablosu var.

Eğer genel kalite istiyorsanız Gigabyte modeli alın yok eğer anakartınız 4+4 8 pin girişten fazlasına sahipse ve üründe garanti süresine önem veriyorsanız CM MWE V2 ürünü tercih edin.

NOT : Bütçeniz ne ise söylerseniz alternatif ürün önerisinde bulunabilirim. Birde anakart ve genel sistem bileşenlerinizi yazın ki W değerini ona göre belirlemek gerekiyor.

KS

Moleex

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
bana islemci icin sadece 8 gerekiyor ama grafikte de 8 gerekiyor, ben grafige 6+2 yi takiyorum boyle sorun olmaz degilmi ? 

Gecen bir sorum oldu cevapladiniz hangi psu yu aliyim diye 4000 para birimine butce  siz CM MWE V2 onerdiniz, sonra gigabyte gozume carpti acaba olurmu diye soriyim dedim
Katile ye daha cok onem veriyorum

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
GPU birimi için bağlantı farkı o aynı bir kablo. Her PSU 'da en az 6+2 kablodan 2 adet ki genelde 4 adet olur o sorun değil. Gigabyte modeli seçin size en uygun ürün o gibi duruyor.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri