Psuda girişin içi boş

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Psuyu Anakarta Bios Flashback yapmak için açtım ve 24 pin olan kabloda 23 tanesi doluydu 1 inin içi boştu.Normal birşey mi ?Ve kabloyu anakartta çıkarırken ve takarken öyle böyle zorlanmadım.Dediklerim normal mi?

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Psuyu Anakarta Bios Flashback yapmak için açtım ve 24 pin olan kabloda 23 tanesi doluydu 1 inin içi boştu.Normal birşey mi ?Ve kabloyu anakartta çıkarırken ve takarken öyle böyle zorlanmadım.Dediklerim normal mi?
Bir tanesi boş oluyor normal bir durum.

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
hocam bios flashback bitince başarlı olup olmadığını söyler misiniz bende biosu öyle güncellemeyi düşünüyorum

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
hocam bios flashback bitince başarlı olup olmadığını söyler misiniz bende biosu öyle güncellemeyi düşünüyorum
Bitti 2 dk falan sürdü ilk başta baya bir olmadı ışık yanmadı sonra baktım psu kapalıymış.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
anakartınızın markası nedir acaba psu kapalı olup ışık yanmayınca gelen korku hissi
Son sürümü indirin bios Renamere tıklayın entere tıklayın USB belleğe gelip biçimlendir sonra fat32 yapın belleği 3. USB 2lisinden en alttakine takın flashback butonuna 2 3 saniye tıllayın ışık yanacak sonra ışık söndüğünde bitiyor.

KS

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Hocam kontrol ettim ve araştırdım yeni psuların Bazılarında bir pin genellikle eksik oluyor.
Ben dikkat etmedim takarken acaba dedim 1 tanesi kopup düştü mü dedim oraya kablo da gitmiyormuş sonra baktım kablo kopmuştur belki dedim yoksa neden 24 pin güç kablosu desinler falan filan ama aklıma oranın normal olarak öyle olacağı gelmedi.

Malkom-x

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
31
Ben dikkat etmedim takarken acaba dedim 1 tanesi kopup düştü mü dedim oraya kablo da gitmiyormuş sonra baktım kablo kopmuştur belki dedim yoksa neden 24 pin güç kablosu desinler falan filan ama aklıma oranın normal olarak öyle olacağı gelmedi

23 pinli kabloya 24 pin demelerine bende sasirmistim:)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri