Psudan Ses Çıkıyor

lucille

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Arkadaslar bir sorunum var Pc kapalı psudan ses çıkıyor pek anlam veremediğim ve korktuğum için bilen biri var mı yardımcı olabilecek

KS

lucille

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Pcyi kapattıktan hemen sonra mı çıkıyor ses? Fişi çıkartınca da çıkıyor mu ses? Video vs var mı garip bi durum
Hocam video atayim pc kapalı fiş takılıyken çıkıyor ses ama fişi çıkarınca doğal olarak kesiliyor pcyi açamadım bile korkudan belki önceki gunlerdede vardı yeni farkettim

hacı psudan ses çıkması normal :D
Hocam öyle değil ama dikkat çekici farklı bir şey

yilmazefebcir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Hocam video atayim pc kapalı fiş takılıyken çıkıyor ses ama fişi çıkarınca doğal olarak kesiliyor pcyi açamadım bile korkudan belki önceki gunlerdede vardı yeni farkettim

Hocam öyle değil ama dikkat çekici farklı bir şey
sen benim pc nin sesi gör :D

KS

lucille

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
anlamadım hacı nasıl oldu?
Hocam diyorum ya kapalıyken ses çıkıyor neden oldu nasıl oldu bilmiyorum önceki gün olduysada kulaklıktan duymamisimdir gecede vardı galiba öyle bir ses dışarıdan geliyordur diye aldırış etmemisimdir sabah uyanınca dikkatli farkettim öyle gelişti olay

yilmazefebcir

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
28
Hocam diyorum ya kapalıyken ses çıkıyor neden oldu nasıl oldu bilmiyorum önceki gün olduysada kulaklıktan duymamisimdir gecede vardı galiba öyle bir ses dışarıdan geliyordur diye aldırış etmemisimdir sabah uyanınca dikkatli farkettim öyle gelişti olay
sen sabaha kadar açık mı bıraktın

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri