Hocam video atayim pc kapalı fiş takılıyken çıkıyor ses ama fişi çıkarınca doğal olarak kesiliyor pcyi açamadım bile korkudan belki önceki gunlerdede vardı yeni farkettimPcyi kapattıktan hemen sonra mı çıkıyor ses? Fişi çıkartınca da çıkıyor mu ses? Video vs var mı garip bi durum
Hocam öyle değil ama dikkat çekici farklı bir şeyhacı psudan ses çıkması normal![]()
sen benim pc nin sesi görHocam video atayim pc kapalı fiş takılıyken çıkıyor ses ama fişi çıkarınca doğal olarak kesiliyor pcyi açamadım bile korkudan belki önceki gunlerdede vardı yeni farkettim
Hocam öyle değil ama dikkat çekici farklı bir şey
Bilmiyorum hocam başka biride direk garantiye götür pc elinde kalmasın dedi herkese sormaya çalışıyorumsen benim pc nin sesi gör![]()
Pcyi kapattıktan hemen sonra mı çıkıyor ses? Fişi çıkartınca da çıkıyor mu ses? Video vs var mı garip bi durum
hacı sen kolunu çekiyon psu yu çekBilmiyorum hocam başka biride direk garantiye götür pc elinde kalmasın dedi herkese sormaya çalışıyorum
Hocam psuyu göstermem bir şey değiştirmez Mikrofonu oraya götürdüm duyun diye ses olayhacı sen kolunu çekiyon psu yu çek
hacı psu nun fanını çek biHocam psuyu göstermem bir şey değiştirmez Mikrofonu oraya götürdüm duyun diye ses olay
Pc kapalı hocam dönmüyor falan neyini çekeyim hiç bir şey açık değil öyle ses geliyorhacı psu nun fanını çek bi
çalışınca ses nasılPc kapalı hocam dönmüyor falan neyini çekeyim hiç bir şey açık değil öyle ses geliyor
Açmadım hocam ne olur ne olmaz diye mantıken acmamisken böyle ses sıkıntıçalışınca ses nasıl
hayır önceden açıken bide markası ne psu nunAçmadım hocam ne olur ne olmaz diye mantıken acmamisken böyle ses sıkıntı
Önceki halini hatırlamıyorum hocam sabah uyanınca farkettim cougar markasıhayır önceden açıken bide markası ne psu nun
anlamadım hacı nasıl oldu?Önceki halini hatırlamıyorum hocam sabah uyanınca farkettim cougar markası
Hocam diyorum ya kapalıyken ses çıkıyor neden oldu nasıl oldu bilmiyorum önceki gün olduysada kulaklıktan duymamisimdir gecede vardı galiba öyle bir ses dışarıdan geliyordur diye aldırış etmemisimdir sabah uyanınca dikkatli farkettim öyle gelişti olayanlamadım hacı nasıl oldu?
sen sabaha kadar açık mı bıraktınHocam diyorum ya kapalıyken ses çıkıyor neden oldu nasıl oldu bilmiyorum önceki gün olduysada kulaklıktan duymamisimdir gecede vardı galiba öyle bir ses dışarıdan geliyordur diye aldırış etmemisimdir sabah uyanınca dikkatli farkettim öyle gelişti olay
Hocam ne diyorum size pc kapalıyken geliyor ses nasıl okudunuz konuyu bir daha bakınsen sabaha kadar açık mı bıraktın
pardon da pc kapalıyken nasıl hocamHocam ne diyorum size pc kapalıyken geliyor ses nasıl okudunuz konuyu bir daha bakın
Bilsem buraya sormazdim hocampardon da pc kapalıyken nasıl hocam