Hem spor yapıp hemde kilo almaya çalışan psuSoruyu Başlıkta Yazdım Tam Olarak Ne Olduğunu Bilmiyorum Ve Genellikle Nedense Daha Ucuz Oluyor Bulk Yazanlar. Normal İle Arasında Fark Nedir?
Estetiklik Önemli Tabi HocamHem spor yapıp hemde kilo almaya çalışan psu
Kutusuz demek bu aradaSoruyu Başlıkta Yazdım Tam Olarak Ne Olduğunu Bilmiyorum Ve Genellikle Nedense Daha Ucuz Oluyor Bulk Yazanlar. Normal İle Arasında Fark Nedir?
Yani Garantisi Mi Yok? Kutu Olup OImaması Ne Gibi Bi Eksik Genel Olarak Dediğim Gibi Ucuz Oluyor Normal Klasmanındaki Psulara GöreKutusuz demek bu arada
Biraz daha açalım.Yani Garantisi Mi Yok? Kutu Olup OImaması Ne Gibi Bi Eksik Genel Olarak Dediğim Gibi Ucuz Oluyor Normal Klasmanındaki Psulara Göre
Yani Tek Eksiği Orjinal Kutu Olmaması Mı Onun Dışındaki Her Şey Normaliyle Aynı Öyle Mi?Biraz daha açalım.
Bugün işlemcilerde bir 3 yıl garantili var birde 1 yıllık lar.
1 yıl garantili olanların aslında distribütör ler izin vermiyor satışına firmalar için ,ama bunlar ******,casper,arçelik ve bunu gibi toplu firmalar toplanıp satılmak üzere veriliyor.
E bu da bir bulk oluyor.
Bulkların çoğunda orjinal kutu yok.Pek nadir bazı ürünlerde extralar cd ler kablolarla geliyor BULK ibaresi olan ürünlerde....
Evet bazılarında kabloda olmuyor amaYani Tek Eksiği Orjinal Kutu Olmaması Mı Onun Dışındaki Her Şey Normaliyle Aynı Öyle Mi?
Anladım SağolEvet bazılarında kabloda olmuyor ama