PSU'nun sesli calısması

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
oyun oynarken psu'um sesli calısıyor ama arkadan biraz yukarı kaldırınca sesi kesiliyor neden olabilir veya oyundan cıktıkdan sonra bir süre sonra ses kesiliyor sessiz calısmaya baslıyor bu olay normal mi psu gamepower darkside kasası içindeki psu

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasayı arkadan kaldırınca ses azalıyorsa sorununuz PSU 'nun yaydığı titreşim kaynaklıdır. Ya büyük ihtimalle Kasanın ayaklarında kauçuk yok oda titreşim yapıyor oda sese sebep oluyor. Yada PSU kasaya montaj noktasında kauçuklara sahip değil oda titreşime sebep oluyor olabilir oda ses yapar haliyle. PSU fanından olduğunu sanmıyorum sebebi fan olsaydı kasayı arkadan kaldırınca ses kesilmezdi.

Kasa ayaklarına arka kısma titreşimi emecek bir kauçuk parçası veya yumuşak kalın bir kumaş parçası kuyabilirsiniz bir kontrol edin sorun çözülecek mi.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Kasa ayaklarına arka kısma titreşimi emecek bir kauçuk parçası veya yumuşak kalın bir kumaş parçası kuyabilirsiniz bir kontrol edin sorun çözülecek mi.
Çözülmez ise benzerini PSU montaj kısmına da yapın kasaya temas eden noktalarına karton veya bez sıkıştırabilirsiniz.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
anladım peki bunu sadece oyun oynarken yapması normal mi

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
kasanın arka tarafına kumas parcası koydum ama olmadı simdi psuyu sokup onun arasına koyucam birde

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Eğer kalın titreşimi absorbe edecek bir şey ile kesemezseniz, uğultu gibi tuhaf bir fandan kaynaklı titreşim sesi ile kullanmanız gerekecek gibi duruyor.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Buraya video gonderilmiyor size sesin videosunu nasil gonderebilirim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bir yere upload edip link paylaşın. Nasıl bir ses ki anlamadım. Fan sesi olması pek olası değil kasayı kaldırınca düzeliyor dediniz çünkü bir tek titreşim sesi bu şekilde düzelir.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Bu ses titreşim değil ya bu ses direkt PSU fanından geliyor. Fan sorununuz var PSU da dediklerimi yapmanız gerek yok. Ürünü servise verin fan arıza yapmış gibi duruyor ki büyük ihtimalle fan yatağı yada fan yapraklarında sorun var.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Psu yu gondermem icin butun parcalari cikarmam lazim bu fan bir sikinti yaratirmi bana

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yani ne kadar beklerse o kadar sorun yaratır. Fan PSU ısısını kontrol ediyor eğer fan arıza yaparsa komple başka sorunlar yol açabilir PSU ya.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Vatandan yeni psu alicam ama psu montaji bilmiyorum sisteme psuyu alirken vatanda montaj ve baglantilarini yaparlarmi

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Önce bir ürünü götürseydiniz ses PSU fanından mı geliyor bir baktırsaydınız? Vatandan alırsanız PSU yu montaj yaparlar.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
Psuyu yarin gondericem garantiye ama kuzenime vericem bu yuzden y3ni psu aliyim dedim vatanda montaj yaptiklarini ogrenmem iyi oleu yarin kasami kucaklar giderim subeye

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
PSU yu vatandan alırsanız onlar montajını yapıyor diyebiliyorum. Yani önceden yapıyorlardı arayıp öğrenin sizin oradaki şubesini.

KS

canlol4

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
0
sayfalarında iletişim mail gibi birsey vardı oraya mail attım bakalım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri