Pubg Duo aranıyor

RİÇES

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
248
Merhaba Pubg ye yeni başladım hem Duo hemde eğitmen arıyorum isteyenler ulaşabilirler :)

S C O

Profesyonel Üye
Profesyonel Üye
Tepki
1,330
Bırakalı Çok Oldu Araplar Olsun Hileler Olsun Güzelim Oyunu Bitirdiler Artık Eskisi Gibi Tadı Tuzu Yok Bana Göre..

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
Yaş kaç hocam ve pc versiyon dimi

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
Oyunu ilk çıktığında aldım bedava olunca steamden kaldırdım.
Bana da ilk çıktığında hediye edilmişti girip bir bakayım dedim hep mikrofonu açık çoluk çocuk gacır gucur sesler geldi oyuna bir kaç saat baktıktan sonra sildim :) online oyuna tahammülüm yokken bir de 10 yaş çocuklarla oyun oynamak hiç zevkli değil :)

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Bana da ilk çıktığında hediye edilmişti girip bir bakayım dedim hep mikrofonu açık çoluk çocuk gacır gucur sesler geldi oyuna bir kaç saat baktıktan sonra sildim :) online oyuna tahammülüm yokken bir de 10 yaş çocuklarla oyun oynamak hiç zevkli değil :)
En güzel BR oyunu Apex,COD W.

Fenomend

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
518
En güzel BR oyunu Apex,COD W.
Eskiden CS:GO oynardım bıraktım bir yerden sonra hevesim kaçtı hep aynı şeyi yapmak gibi sonra tümden bıraktım , arada farklı olur diye deniyorum ama olmuyor en son buradan birine görüntü ayarlarında yardım etmek için menülere bakayım diye valorant indirdim yardımı ettim birazda oynayayım dedim sarmadı 15 dakika bile :) online bitti benim için :)

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri