pubg lite da Direct X Runtime Hatası veriyor yardım edermisiniz
E eray 06 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 23 May 2019 Mesajlar 1 Tepki 0 Konum 6 | Ankara 23 May 2019 #1 pubg lite da Direct X Runtime Hatası veriyor yardım edermisiniz
ugur.gozaydin Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 11 Eki 2017 Mesajlar 41,832 Tepki 4,145 Konum 34 | İstanbul Anadolu 23 May 2019 #2 DriectX sürücüsünü indirip kurar mısınız. Ayrıca ekran kartı sücünüzü güncelleyin. Birde eğer ekran kartınız DirectX 11 destekli değilse sorun bundan kaynaklıdır ve çözümü yok diye biliyorum. Sebebi bu donanım destekli bir hata.
DriectX sürücüsünü indirip kurar mısınız. Ayrıca ekran kartı sücünüzü güncelleyin. Birde eğer ekran kartınız DirectX 11 destekli değilse sorun bundan kaynaklıdır ve çözümü yok diye biliyorum. Sebebi bu donanım destekli bir hata.
Enes Değirmenci Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 16 Eyl 2017 Mesajlar 8,519 Tepki 0 Konum 34 | İstanbul Anadolu 24 May 2019 #3 Oyunun indirme bağlantısının bulunduğu sitede gerekli driverlar mevcut. Onları indirip yeniden denermisin ?
Oyunun indirme bağlantısının bulunduğu sitede gerekli driverlar mevcut. Onları indirip yeniden denermisin ?