Daha 6 ay var bitemesine aboneliğin bunlarla alakalı olabilir miTurknet'e geç
arkada internet yiyen program olabilir o ping yaparpubg de sürekli pingim var 32 35 mbps sürekli ama yine de ping çıkıyor oyunda acaba bunları indirsem sorun çözülür mü bunlar ne kİ?
Kablolu bağlantı yapınız düzelmese operator değiştirmeyi deneyin önerim fixnet olur yurtdışına bir cok şirkete direkt peeringi mevcut.pubg de sürekli pingim var 32 35 mbps sürekli ama yine de ping çıkıyor oyunda acaba bunları indirsem sorun çözülür mü bunlar ne kİ?
Hayır çok kötü neden böyle bir sorun olabilir mi ?Hocam ben şoknet kulanıyorum 16 hız olan paket kullanıyom hız testi böyle iyimi sizce Ekli dosyayı görüntüle 23272
niye kötü hocam ?Hayır çok kötü neden böyle bir sorun olabilir mi ?
Vadedilen değer karsilanmiyor upload düşükniye kötü hocam ?
Siz yinede mümkünse bir kablo ile deneyinModem 1 oda ötede arada tek duvar var çok uzak da değil arkada açık hiç bir şey yok
1 aya anca çekerim kablo bende de tel ile test yaptım bu çıktı sonuçSiz yinede mümkünse bir kablo ile deneyin
Hocam internet hızıyla pingin alakası yok. Kablo ile bağlanman en sağlıklısı1 aya anca çekerim kablo bende de tel ile test yaptım bu çıktı sonuç
Hmm bunu bilmiyordum çünkü bakıyorum nette sorun yok ama oyunda öyle olmuyordu teşekkür ederimHocam internet hızıyla pingin alakası yok. Kablo ile bağlanman en sağlıklısı