Rainbow six seige daha zordur ama bilginePubgsteam oynuyordum bıraktım bu tarz veya değişik oyun tavsiyeniz varmi
Başka yok csgo var valo var r6 çok pahalı değil ztnÜcretsiz olacak hocam yazmayı unutmusum
Farlight 84Pubgsteam oynuyordum bıraktım bu tarz veya değişik oyun tavsiyeniz varmi
Hocam olur da r6 alırsan oyuna baya zaman ayırman lazım. Yaklaşık 3k saat oynadım ve hala farklı farklı taktikler görüyorum. Haritaları ezberlemek cs veya valo gibi kolay değil. Aşırı saran bir oyun verdiğim paranın kuruşuna kadar değiyor ama zaman isteyen bir oyunBaşka yok csgo var valo var r6 çok pahalı değil ztn
Zaten csgo zaman istemese bile insanlar 10k saat oynuyor hem r6 güzel taktik geliştirir ses kasmayı (gerçek olarak) öğrenir ayriyeten zihnini meşgul ederek zihin antrenmanı yaptırır çok güzel bence bende alınca ilk alacağım oyunHocam olur da r6 alırsan oyuna baya zaman ayırman lazım. Yaklaşık 3k saat oynadım ve hala farklı farklı taktikler görüyorum. Haritaları ezberlemek cs veya valo gibi kolay değil. Aşırı saran bir oyun verdiğim paranın kuruşuna kadar değiyor ama zaman isteyen bir oyun