Debriyaj pedalı eklemesi yapılabiliyor. Ek ücret gerekiyor. Sonradan da ekleyebilirsiniz, o zamana kadar otomatik vites şeklinde 2 pedallı kullanabilirsiniz.
USB olan uygun fiyatlı herhangi bir vites de ekleyebilirsiniz. Moza'nın kendi vitesi tek bir yerden bağlantı sunacağı için daha iyi olsa da pahalı olması dezavantaj.
Direkt Drive sistemin direksiyonu diğerlerine fark atıyor. Çok daha pürüzsüz bir deneyim sunuyor. Büyük farklar ödemeden bu keyfi kaçırmayın derim.
Çok eskiden Logitech dişli sistem (model adını unuttum) ve Thrustmaster T150 (yarı dişli yarı kayışlı sistem) kullanmış biri olarak yazıyorum. Moza Direkt Drive bambaşka, kıyas olmaz bile. Bütçeniz şu an yetmiyorsa bile biraz daha biriktirip almanıza bence değer. Moza'ya kefil olurum, bu yüzden yazmak istedim. Kendim şu an Moza R5 modelini ETS2 için büyük direksiyonu ile birlikte kullanıyorum. Dişli sistemden kısaca mutlaka uzak durun derim. Eskiden PXN ve benzeri markalarda kalitenin düşük olduğunu biliyorum, şu an durum değişti mi bilmiyorum. Belki de kaliteyi artırmış olabilir.
PXN parça kalitesi kullandıkça zamanla ortaya çıkabilir. Kullanmadığım için yorumda bulunamam.
Ancak PXN alacaksanız mutlaka V10 modelini alın. DD sistemi var en azından. V99 modeli dişli, bence o modelden uzak durun. Moza DD sistemlerin en iyilerinden biri ama daha pahalı.
V10 modelini yeni alanların yorumları olumlu görünüyor. Uzun vadede (2-3 yıldan fazla bir vadede) yorumlarını göremedim.
V99 için şikayet:
Trendyol için yazılan 'Trendyol Kronik Arızalı Oyun Direksiyonu İçin Adil Değişim Talebi' şikayetini ve yorumlarını okumak ya da Trendyol hakkında şikay...
www.sikayetvar.com
V10 için kullanıcı yorumları:
Pxn V10 Pro Direct Drive direksiyon seti alınır mı? Yeni çıktı herhangi bir inceleme yok sizce alınır mı? Bu fiyata PS5 için kullanılabilecek tek drict Drive direksiyon sizce mantıklı mı?
www.technopat.net