Soru Qcy T13 Hâlâ Alınır Mı?

Furkansarımehmetog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Zonguldak'ta Üniversitedeyken QCY T13 Almıştım, Büyük Zevkle kullanıyordum, Sonrasında okula giderken kayboldu Elimde sadece Tek kulaklığı kaldı,

Müzik dinlemeyi o kulaklıkla sevmiştim, Basslara bayılan bi insanım, QCY T13 hala alınır mı? Eski performansını verir mi?

QCY'nin Fiyatı şuan 334 lira bu fiyata değer mi yoksa bu fiyat bandında daha iyi kulaklıklar var mı? Bütçemi Maximum 400e kadar çıkartabilirim

ZULTİA

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
43
Zonguldak'ta Üniversitedeyken QCY T13 Almıştım, Büyük Zevkle kullanıyordum, Sonrasında okula giderken kayboldu Elimde sadece Tek kulaklığı kaldı,

Müzik dinlemeyi o kulaklıkla sevmiştim, Basslara bayılan bi insanım, QCY T13 hala alınır mı? Eski performansını verir mi?

QCY'nin Fiyatı şuan 334 lira bu fiyata değer mi yoksa bu fiyat bandında daha iyi kulaklıklar var mı? Bütçemi Maximum 400e kadar çıkartabilirim
Ven qyc t10 kullaniodum sanirim qyc bu isi cidden yapiyo 2 sene bozulmadi ama en son patlak verdi tabi ve bi kulakligi kayboldu bence bu devirde bile alinir

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
T17 modelini kullanıyorum ve bende çok memnunum. T13 modeli ona göre daha uzun kullanım süresi veriyor. Bence bu fiyatlarda alınabilir güzel ürünlerden.

Son düzenleme:
KS

Furkansarımehmetog

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
t13'E ekolayzer ayarı yapmadan default kullanıyordum bass kalitesi bu kulaklığa göre bence gayet iyiydi, şimdi siparişini verdim, 4 gözle bekliyorum gelmesini.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri