B brk2323 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 23 Nis 2024 Mesajlar 1 Tepki 0 23 Nis 2024 #1 İşlemci Ryzen 7 7800x3d Ekran Kartı PNY 4080 super QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları www.qp.com.tr Bu sistem alınır mı_
QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları www.qp.com.tr Bu sistem alınır mı_
egecabbar Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 9 Eki 2023 Mesajlar 5,251 Tepki 1,221 Konum Malatya 23 Nis 2024 #2 brk2323' Alıntı: QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları www.qp.com.tr Bu sistem alınır mı_ Genişletmek için tıkla ... Ben olsam şunu görseldeki gibi yapıp tercih ederdim herhalde GameGaraj | OEM Paketler, Oyuncu Laptopları ve Ekipmanları Oyuncu laptopları, OEM paketler, oyuncu monitör, klavye, mouse gibi tüm oyuncu ekipmanları en uygun fiyatlarla Game Garaj'da sizleri bekliyor. www.gamegaraj.com Ekli dosyalar 1713876594795.png 72 KB · Görüntüleme: 40
brk2323' Alıntı: QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları www.qp.com.tr Bu sistem alınır mı_ Genişletmek için tıkla ... Ben olsam şunu görseldeki gibi yapıp tercih ederdim herhalde GameGaraj | OEM Paketler, Oyuncu Laptopları ve Ekipmanları Oyuncu laptopları, OEM paketler, oyuncu monitör, klavye, mouse gibi tüm oyuncu ekipmanları en uygun fiyatlarla Game Garaj'da sizleri bekliyor. www.gamegaraj.com