https://www.qp.com.tr/qp-pch-allstar-v2-amd-oyun-bilgisayari Bu sistem alınır mı_
B brk2323 Stajyer Üye Stajyer Üye Katılım 23 Nis 2024 Mesajlar 1 Tepki 0 23 Nis 2024 #1 İşlemci Ryzen 7 7800x3d Ekran Kartı PNY 4080 super QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları www.qp.com.tr Bu sistem alınır mı_
QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları www.qp.com.tr Bu sistem alınır mı_
egecabbar Klavye Delikanlısı Klavye Delikanlısı Katılım 9 Eki 2023 Mesajlar 5,251 Tepki 1,221 Konum Malatya 23 Nis 2024 #2 brk2323' Alıntı: QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları www.qp.com.tr Bu sistem alınır mı_ Genişletmek için tıkla ... Ben olsam şunu görseldeki gibi yapıp tercih ederdim herhalde GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com Ekli dosyalar 1713876594795.png 72 KB · Görüntüleme: 38
brk2323' Alıntı: QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları QP | Powered By Asus Oyun Bilgisayarları www.qp.com.tr Bu sistem alınır mı_ Genişletmek için tıkla ... Ben olsam şunu görseldeki gibi yapıp tercih ederdim herhalde GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com