R5 1600 AF ve R9 270X sisteme RAM önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4

BeratG

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Selamlar, XPG marka ram gayet kaliteli bir model fakat hikvision'un asıl işi güvenlik kamera sistemleri, genel olarak ssdleri kullanışlı fakat ram konusunda o kadar emin değilim. Bütçenizde sorun olmayacaksa hikvision tercih edilebilir, işinizi garantiye almak isterseniz xpg markasını tercih etmek doğru olacaktır.

Oguz11

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Cvp: R5 1600 AF ve R9 270X sisteme RAM önerisi

İkiside uyar 8gb olan cl16 gecikme değerinde 16gb olan cl18 ama bence 8 gb olanı al

KS

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
BeratG' Alıntı:
Selamlar, XPG marka ram gayet kaliteli bir model fakat hikvision'un asıl işi güvenlik kamera sistemleri, genel olarak ssdleri kullanışlı fakat ram konusunda o kadar emin değilim. Bütçenizde sorun olmayacaksa hikvision tercih edilebilir, işinizi garantiye almak isterseniz xpg markasını tercih etmek doğru olacaktır.
Hikvision ramde soğutucu yok fazla etkiler mi

Oguz11' Alıntı:
İkiside uyar 8gb olan cl16 gecikme değerinde 16gb olan cl18 ama bence 8 gb olanı al

Sizce neden 8gb olanı tercih etmeliyim

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Hikvision markasını RAM ve SSD ürünlerinde önermem. Bu işte tecrübeli daha bilindik markaları tercih edin. XPG olan modeli alın. Güvenlik sistemleri konusunda bir sorunuz olsaydı markayı önerirdim. Ama alanlar tamamen farklı.

KS

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
RE: Cvp: R5 1600 AF ve R9 270X sisteme RAM önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Hikvision markasını RAM ve SSD ürünlerinde önermem. Bu işte tecrübeli daha bilindik markaları tercih edin. XPG olan modeli alın. Güvenlik sistemleri konusunda bir sorunuz olsaydı markayı önerirdim. Ama alanlar tamamen farklı.
Teşekkürler bu arada mld marka ssd aldım itopyada sizce iyi midir birde 1 gündür hazırlanıyor kargo ne zaman kargoya verirler

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146

Oda Hikvision gibi bir marka ama F/P oranı iyidir. Şuana kadar bu markada sorun yaşayan pek görmedim umarım sorun yaşamazsınız uzun vadede.

Firmayı arayıp ürünün kargo sürecini öğrenin. Bazen arada kaynıyor ve uzuyor süreçler.

KS

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
RE: Cvp: R5 1600 AF ve R9 270X sisteme RAM önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
Oda Hikvision gibi bir marka ama F/P oranı iyidir. Şuana kadar bu markada sorun yaşayan pek görmedim umarım sorun yaşamazsınız uzun vadede.

Firmayı arayıp ürünün kargo sürecini öğrenin. Bazen arada kaynıyor ve uzuyor süreçler.

Bilginiz için teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri