Hâlâ çalışıyorsa kullanılabilir diye düşünüyorum. 1-2 Pin kırılıp kullanmaya devam edenler oluyordu. Galiba Data pinlerine zara gelmediyse sıkıntı olmuyor.
Şunu öğrenmek istiyorum aslında anakart aldım ve b1-b2 slotu çalışmıyordu iade ettim farklı bir anakart aldım onda da b1-b2 slotu çalışmıyor bu işlemciden kaynaklı olabilir mi ondan dolayı bu ayağın ne işe yaradığını merak ettim yoksa farklı bi sorun mu vardır ?Pin ayağı kırılma ya da yamulma ile kullananlar oluyor. Tam olarak neye göre ayrılır bilgim yok. Olan olduysa gidebildiği yere kadar kullanın.
Olabilir hocam farklı bir işlemci ile deneyin birdrŞunu öğrenmek istiyorum aslında anakart aldım ve b1-b2 slotu çalışmıyordu iade ettim farklı bir anakart aldım onda da b1-b2 slotu çalışmıyor bu işlemciden kaynaklı olabilir mi ondan dolayı bu ayağın ne işe yaradığını merak ettim yoksa farklı bi sorun mu vardır ?
Not: Anakartı aldığımda işlemciyi takarken pin kırıldı.
Mümkündür hocam. Attığınız fotoğraf da buna benzer bir şey anlatıyor gibi ama kesin bilgim yok. Yanlış yönlendirmiş olurum.Şunu öğrenmek istiyorum aslında anakart aldım ve b1-b2 slotu çalışmıyordu iade ettim farklı bir anakart aldım onda da b1-b2 slotu çalışmıyor bu işlemciden kaynaklı olabilir mi ondan dolayı bu ayağın ne işe yaradığını merak ettim yoksa farklı bi sorun mu vardır ?
Not: Anakartı aldığımda işlemciyi takarken pin kırıldı.
Olabilir hocam farklı bir işlemci ile deneyin birdr
Ramleri A1-A2'de kullanmak zorunda kalıyorum dual olarak görmüyor tabi şuan aşırı rahatsız oluyorum takılmayan oyunlar takılmaya felan başladı işlemci ilk kırıldığı zamanda olmuyordu bu valhallaya başlayım dedim render sorunu yaşayıp duruyorum umarım bilen biri çıkar da ona göre sanırım değişirim işlemciyi ve çok üzgünüm ya gerçekten mükemmel bi işlemciydi enayilik bendeMümkündür hocam. Attığınız fotoğraf da buna benzer bir şey anlatıyor gibi ama kesin bilgim yok. Yanlış yönlendirmiş olurum.
İşlemcinin ram kanalıyla ilgili olan ayağı kırılmış olabilir farklı bir işlemci ile deneyebilirsiniz,muhtemelen kırıldığında da aynı sorun olmuştur farketmemişsinizdir kullanabildiğiniz kadar kullanın çok aşırı sorun teşkil ederse değiştirirsiniz yapacak birşey yok veya tamir ettirebilirsiniz, bazı yerlerde tamir şansının olduğunu görmüştüm.Ramleri A1-A2'de kullanmak zorunda kalıyorum dual olarak görmüyor tabi şuan aşırı rahatsız oluyorum takılmayan oyunlar takılmaya felan başladı işlemci ilk kırıldığı zamanda olmuyordu bu valhallaya başlayım dedim render sorunu yaşayıp duruyorum umarım bilen biri çıkar da ona göre sanırım değişirim işlemciyi ve çok üzgünüm ya gerçekten mükemmel bi işlemciydi enayilik bende
Tamiri oluyordu bunların. Amd ile ve diğer özel servislerle görüşüp fiyat alabilirsiniz. Belki uyguna çözebilirsiniz. Pahalı olursa gidebildiğiniz yere kadar kullanırsınız.Ramleri A1-A2'de kullanmak zorunda kalıyorum dual olarak görmüyor tabi şuan aşırı rahatsız oluyorum takılmayan oyunlar takılmaya felan başladı işlemci ilk kırıldığı zamanda olmuyordu bu valhallaya başlayım dedim render sorunu yaşayıp duruyorum umarım bilen biri çıkar da ona göre sanırım değişirim işlemciyi ve çok üzgünüm ya gerçekten mükemmel bi işlemciydi enayilik bende
İşlemcinin ram kanalıyla ilgili olan ayağı kırılmış olabilir farklı bir işlemci ile deneyebilirsiniz,muhtemelen kırıldığında da aynı sorun olmuştur farketmemişsinizdir kullanabildiğiniz kadar kullanın çok aşırı sorun teşkil ederse değiştirirsiniz yapacak birşey yok veya tamir ettirebilirsiniz, bazı yerlerde tamir şansının olduğunu görmüştüm.
Tamamdır çok teşekkür ederim bi tamir için başvurucam.Tamiri oluyordu bunların. Amd ile ve diğer özel servislerle görüşüp fiyat alabilirsiniz. Belki uyguna çözebilirsiniz. Pahalı olursa gidebildiğiniz yere kadar kullanırsınız.