Tamamdır hocam. Yüklüymüş CHIPSET Driver. Ondan olabilir diye düşünmüştüm.
Tamamdır hocam. Yüklüymüş CHIPSET Driver. Ondan olabilir diye düşünmüştüm.
saolasın tam bakıcaktım onaBios güncelleme için bu video işine yarayabilir.
olmadı hocam bios güncelleyincede.Bios güncelleme için bu video işine yarayabilir.
İşlemci sıcaklığı nedirolmadı hocam bios güncelleyincede.
işlemci sıcaklığı 50 derecelerde dolaşıyo.İşlemci sıcaklığı nedir
Değer gayet normal. Sorun oyunda bir ayardan kaynaklı olabilir. VSYNC kapalı durumda mıOyunu silip yükledim gene düzelmedi.
işlemci sıcaklığı 50 derecelerde dolaşıyo.
evet hocam kapalı özellikle onlara baktım.Değer gayet normal. Sorun oyunda bir ayardan kaynaklı olabilir. VSYNC kapalı durumda mı
Çok teşekkür ederim. Ben baktım ama sadece benim sistemde böyle bi fps veriyor.Kardeşim sana net bir bilgi vereyim, bende aynı sistemden satın aldım, henüz kargoda ama şunu demek istiyorum izlediğim birçok videoda bu oyunda ekran kartı kullanımı %40 %70 arasında gidip geliyor, işlemci kullanımıda düşük, videoları araştırıp konuna tekrar yazacağım, linkleri atacağım.
Videonun en başındaki ayarları yaptığımda 150 fps falan alıyorum 1080p yükseğe alıncada 130 falan alıyorum hocam.
2k olarak tam performans vermiş, 1080p olarak ekran kullanımı çok düşük.
AMD kontrol merkezinden ayarlarına baktın mı? güç modları benzeri ayarlar olması lazımdı, bende biraz daha araştırma yapayım.Videonun en başındaki ayarları yaptığımda 150 fps falan alıyorum 1080p yükseğe alıncada 130 falan alıyorum hocam.
Anlamadım bende çok saçma ya.
Ekran kartı kullanımı iyi cpu kullanımı biraz düşük ama genede bu kadar düşük fps olmaması lazım.
Onlarıda şimdi kontrol ettim hepsi varsayılanda falan.AMD kontrol merkezinden ayarlarına baktın mı? güç modları benzeri ayarlar olması lazımdı, bende biraz daha araştırma yapayım.
Ramlere nasıl test yapacağım hocam.işlemcinin arızalı olması 1/1000 ihtimal işlemciler kolay kolay arızalanmaz sorunu işlemcide aramamalısın bence
1728 1080 özel çözünürlük yapıp dener misin
ramlerine test yapar mısın genelde sorun ramlerde çıkabiliyor (eğer tüm oyunlarda oluyorsa)
Memtest86Onlarıda şimdi kontrol ettim hepsi varsayılanda falan.
Ramlere nasıl test yapacağım hocam.
Çözünürlüğüde deneyeyim.
Tüm oyunlarda olmuyor galiba.
Yaptım hocam testi herhangi bi sorun çıkmadı ramlerde.Memtest86
1728x1080 yapılmıyor hocamişlemcinin arızalı olması 1/1000 ihtimal işlemciler kolay kolay arızalanmaz sorunu işlemcide aramamalısın bence
1728 1080 özel çözünürlük yapıp dener misin
ramlerine test yapar mısın genelde sorun ramlerde çıkabiliyor (eğer tüm oyunlarda oluyorsa)