- Tepki
- 4
R5 5600 stok fan yetersiz diyen birçok kitle var https://www.gamegaraj.com/urun/darkflash-shadow-pro-air-rgb-sogutucu/ bu soğutucu yeterlimidir?
Bende arıyorum hava soğutucu eğer tavsiye edilirse bende alabilirim konuyu takip ediyorumR5 5600 stok fan yetersiz diyen birçok kitle var https://www.gamegaraj.com/urun/darkflash-shadow-pro-air-rgb-sogutucu/ bu soğutucu yeterlimidir?
genellikle Id cooling SE-214-XT bu soğutucuyu tavsiye ediyorlar buna bir bak ben yinede araştıracağımBende arıyorum hava soğutucu eğer tavsiye edilirse bende alabilirim konuyu takip ediyorum![]()
Tamamdır güzel bir ürün bulursan konuya atar mısıngenellikle Id cooling SE-214-XT bu soğutucuyu tavsiye ediyorlar buna bir bak ben yinede araştıracağım
Tamamdır güzel bir ürün bulursan konuya atar mısın
ak400 almak yerine biraz çıkılıp şu alınabilir![]()
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu Fiyat
ID-COOLING SE-214-XT ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
![]()
DeepCool AK400 Zero Dark 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu
DeepCool AK400 Zero Dark 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
ikisinden birini tercih edebilirsin.
Tamamdır güzel bir ürün bulursan konuya atar mısın
Hocam 1300 den 1500 e çıkabiliyorsanız kesinlikle yukarıda attığımı alın. Tasarım için mi tercih ettiniz bilmiyorum ama bunun yerine 1000tl ye bununla aynı performansı veren se214xt de tercih edebilirsiniz daha doğru olur. Veya attığım 1200tl olan model daha çok ısı borusuna sahip daha iyi bir model.![]()
DeepCool AK400 Zero Dark 120mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Hava Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Bunu almayı düşünüyorum sende bak istersen (tabi senin tercihin)
Bunu düşüneceğim teşekkürlerHocam 1300 den 1500 e çıkabiliyorsanız kesinlikle yukarıda attığımı alın. Tasarım için mi tercih ettiniz bilmiyorum ama bunun yerine 1000tl ye bununla aynı performansı veren se214xt de tercih edebilirsiniz daha doğru olur. Veya attığım 1200tl olan model daha çok ısı borusuna sahip daha iyi bir model.
Tamamdır hocam teşekkürler![]()
Bunu almayı düşünüyorum sende bak istersen (tabi senin tercihin)
Hocam yarın bir gün r5 7 serisine geçiş yaparsak da kurtarır mı peki bu soğutucuHocam 1300 den 1500 e çıkabiliyorsanız kesinlikle yukarıda attığımı alın. Tasarım için mi tercih ettiniz bilmiyorum ama bunun yerine 1000tl ye bununla aynı performansı veren se214xt de tercih edebilirsiniz daha doğru olur. Veya attığım 1200tl olan model daha çok ısı borusuna sahip daha iyi bir model.
12400f ile ID-COOLING SE 214xt kullanıyorum soğutma performansı çok iyi hiçbir sıkıntı yaşamadımR5 5600 stok fan yetersiz diyen birçok kitle var https://www.gamegaraj.com/urun/darkflash-shadow-pro-air-rgb-sogutucu/ bu soğutucu yeterlimidir?
HangisiTamamdır hocam teşekkürler
Hocam yarın bir gün r5 7 serisine geçiş yaparsak da kurtarır mı peki bu soğutucu
1500tl olan sogutucuHangisi
7800x3d falan takarsan gene iş yapar.1500tl olan sogutucu
Gamepower warcry kasa için uyumlu olur herhalde ona göre siparişi vericem bugün7800x3d falan takarsan gene iş yapar.
160mm soğutucu destekliyor. Bu 155mmGamepower warcry kasa için uyumlu olur herhalde ona göre siparişi vericem bugün