Yaşamazsınız. Sistemin linki varmı?
genellikle valorant lol csgo fortnite forza gibi oyunlar oynayacağım hocam sorun yaşamam sanırım değilmi
teşekkürler 3060 ti olan versiyonu iptal edip bunu almaya karar verdim ama o 3 fanlıydı iyi yaptımmı sizce hocam bu 2 fanlı amaGüzel sistem hocam. Şimdiden hayırlı olsun.
teşekkürler 3060 ti olan versiyonu iptal edip bunu almaya karar verdim ama o 3 fanlıydı iyi yaptımmı sizce hocam bu 2 fanlı ama
2 gündür kafam çok karıştı saolun gerçekten şimdi daha iyi oldum2 Fanlı olması bir şey ifade etmiyor, soğutma değerleri yeterli seviyelerde. Merak etmeyin![]()
İntel'de tercih edilebilir aslında;2 gündür kafam çok karıştı saolun gerçekten şimdi daha iyi oldum
Aynı sistemi 3080la 2kda kullanıyorum darboğaz yapmıyor.![]()
ULTIMA-3070 / AMD Ryzen 5 5600 TRAY / ASUS DUAL GeForce RTX 3070 V2 OC 8GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ULTIMA-3070 oyuncu bilgisayarı ASUS RTX 3070 8GB ekran kartı ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
2k da herhangi bir sıkıntı yaratmaz zaten hocam. İşlemci bazlı oyunlarda 1080p darboğazı olabilir ancak Youtube üzerinden gereken test videolarını izleyip fikir edinebilirsiniz.Aynı sistemi 3080la 2kda kullanıyorum darboğaz yapmıyor.
Özelikle monitör belirtilmemiş o yüzden dedim2k da herhangi bir sıkıntı yaratmaz zaten hocam. İşlemci bazlı oyunlarda 1080p darboğazı olabilir ancak Youtube üzerinden gereken test videolarını izleyip fikir edinebilirsiniz.
Çoğu kişi dikkat etmiyor. Herhalde genelde 1080P için baz alınıyor. Çözünürlük de epey önemli darboğaz konusunda.Özelikle monitör belirtilmemiş o yüzden dedim
teşekkürler , intel ile amd arasında kaldım ama sanırım amd tercih edeceğim emin değilim henüz hocamHayırlı olsun şimdiden, iyi günlerde kullanın inşallah. Çağdaş hocamıza katılıyorum i5 12400f tercih edilebilir
İsterseniz iki işlemcinin arasındaki fps farkına bakın ben olsam intel seçerdim daha stabil hem de fps olarak önde.teşekkürler , intel ile amd arasında kaldım ama sanırım amd tercih edeceğim emin değilim henüz hocam