R5 5600 Ve RTX 3070 Hazır Sistem

Sadık0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Zaten Kasada 4 Tane Fan Var Hocam Extra Mı Alıcaksınız
Ben ilk defa masaüstü PC alıyorum fazla anlamıyorum şimdi buna monitörden başka bişey eklemeye gerek yokmu hocam yardımcı olurmusunuz lütfen

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Ben ilk defa masaüstü PC alıyorum fazla anlamıyorum şimdi buna monitörden başka bişey eklemeye gerek yokmu hocam yardımcı olurmusunuz lütfen
Gerek Yok Hocam İsterseniz Sonradan Güncellersiniz Ama Bu Haliyle Alabilirsiniz Ama Tavsiye Edebilirim Bir Kaç Şey Özelliklerini Değiştirme Konusunda Maksimum Bütçeniz Kaç Hem Kasa Hem Monitör İçin

Sadık0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Gerek Yok Hocam İsterseniz Sonradan Güncellersiniz Ama Bu Haliyle Alabilirsiniz Ama Tavsiye Edebilirim Bir Kaç Şey Özelliklerini Değiştirme Konusunda Maksimum Bütçeniz Kaç Hem Kasa Hem Monitör İçin
25 26 bin arası bütçem var sizce ne alıyım

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Monitör dahil.Bu arada ben Hatay'da yaşıyorum PC toplarsam küçük bir depremde kırılmasından korkuyorum sigorta yapabilirmiyiz bilgisayara 😅
Garantisi Var Ama Sigorta Yapılıyor Mu Bilgim Yok. Sabahtan Beri Öneriyorum Önermeyede Devam Edicem https://www.gencergaming.com/gen-xiv-ddr4 Bunu Alıp Üstüne 5-6k ya Monitör Alabilirsiniz Ama Bütçeyi 28-29kya Çekme Şansınız Varsa SSDyi Pny Yapın Kasayı Deepcool Yapın PSU yuda FSP Yapın 23k Oluyor Bunları Yaparsan. Monitorüde Ona Göre Alırsın

Sadık0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Garantisi Var Ama Sigorta Yapılıyor Mu Bilgim Yok. Sabahtan Beri Öneriyorum Önermeyede Devam Edicem https://www.gencergaming.com/gen-xiv-ddr4 Bunu Alıp Üstüne 5-6k ya Monitör Alabilirsiniz Ama Bütçeyi 28-29kya Çekme Şansınız Varsa SSDyi Pny Yapın Kasayı Deepcool Yapın PSU yuda FSP Yapın 23k Oluyor Bunları Yaparsan. Monitorüde Ona Göre Alırsın
Hocam hep Nvidia ekran kartı kullanmak istemişimdir. Benim atığım sistem sizin atığınızdan iyi değilmi

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam hep Nvidia ekran kartı kullanmak istemişimdir. Benim atığım sistem sizin atığınızdan iyi değilmi
Hayır Hocam Açık Bir Şekilde 6700XT Daha İyi Hemde FSR 3 Geldiğinde Destekleyecek O Yüzden Farkı Açar Diye Düşünüyorum

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Kendine Göre Özelleştir Bakalım Ne Kadar Fiyat Çıkıcak
Hocam işim çıktı geldim bakayım hemen

anakart : asus b550m a
ssd : adata legend 1tb
kasa : vento
kalan 1.1k para ilede
se214xt
Bakiyim hocam da gamegaraj güvenilir midir ? Kargoda sorun çıkarsa ne yapabiliriz ben ilk defa internetten bu kadar yüksek bir fiyata alışveriş yapıyorum da

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam işim çıktı geldim bakayım hemen

Bakiyim hocam da gamegaraj güvenilir midir ? Kargoda sorun çıkarsa ne yapabiliriz ben ilk defa internetten bu kadar yüksek bir fiyata alışveriş yapıyorum da
Attığımız Siteler Güvenilir. Kargoda Sorun Çıkarsa 14 Gün İade Süresi Var Diye Biliyorum Her Yerde Veya Kontrol Edersin Kargocu Varken Zarar Gelmiş Mi Diye Öyle Onaylayıp Teslim Alırsın

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Hayır Hocam Açık Bir Şekilde 6700XT Daha İyi Hemde FSR 3 Geldiğinde Destekleyecek O Yüzden Farkı Açar Diye Düşünüyorum
Hocam 6700xt demişken Haqqus du sanırım r5 5600 ve Rx 6700xt 20 bin TL fiyatı iyi mi sizce yoksa 4060 dan vazgeçmeyeyim mi ?

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Attığımız Siteler Güvenilir. Kargoda Sorun Çıkarsa 14 Gün İade Süresi Var Diye Biliyorum Her Yerde Veya Kontrol Edersin Kargocu Varken Zarar Gelmiş Mi Diye Öyle Onaylayıp Teslim Alırsın
Kargocular beklemiyormuş ama bizim tanıdıklarımíz var buraya sürekli kargo getiren rica ederim kirmazlar beni

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Yeterli Olur Ama 144 İle 165 Hz Aralarında Genelde Çok Fark Olmuyor Fiyat Olarak. Bulabilirseniz 165 Alın
Hocam birde 4 5 k ya monitorlerde ölü piksel olduğu söyleniyor böyle fp bir monitör varmı 4 5 k ya güzel view sonic gibi

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam 6700xt demişken Haqqus du sanırım r5 5600 ve Rx 6700xt 20 bin TL fiyatı iyi mi sizce yoksa 4060 dan vazgeçmeyeyim mi ?
Sabahtan Beri O Sistemi Övüyorum Hocam:D Size Kalmış Vazgeçip Geçmemek Ama 6700XT 4060 dan Daha İyi Bir Kart Performans Olarak Ha Şeyi Bilmiyorum Dlss 3 Aşırı Fark Ediyorsa 4060 Daha İyi Olabilir

Resim Atmışsınız

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Uğur hocam Palit 4060 ti 8gb 128 bit üzmez değil mi 128 bit olması şaşırtıcı biraz ama yani sorun çıkarmasın yeter.

Sabahtan Beri O Sistemi Övüyorum Hocam:D Size Kalmış Vazgeçip Geçmemek Ama 6700XT 4060 dan Daha İyi Bir Kart Performans Olarak Ha Şeyi Bilmiyorum Dlss 3 Aşırı Fark Ediyorsa 4060 Daha İyi Olabilir

Resim Atmışsınız
Hocam siz neyi alırsınız onu söyleyin xD

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri