R5 5600 Ve RTX 3070 Hazır Sistem

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam birde 4 5 k ya monitorlerde ölü piksel olduğu söyleniyor böyle fp bir monitör varmı 4 5 k ya güzel view sonic gibi
Hayır Ölü Piksel İlla Olucak Diye Bir Şey Yok Şansa Bağlı Tabi Eğer 6kya Çıkabilirseniz Demin Arkadaş Attı Onu Atayım Size IPS

Sadık0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Hayır Ölü Piksel İlla Olucak Diye Bir Şey Yok Şansa Bağlı Tabi Eğer 6kya Çıkabilirseniz Demin Arkadaş Attı Onu Atayım Size IPS
Şuanlik bekleyebilir 1366x768 monitör ve 1360x768 televizyonum var şuanlik bekleyebilir

27 inc olsaydı daha iyiydi gibi bilemiyorum

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Uğur hocam Palit 4060 ti 8gb 128 bit üzmez değil mi 128 bit olması şaşırtıcı biraz ama yani sorun çıkarmasın yeter.

Hocam siz neyi alırsınız onu söyleyin xD
Ben AMD Daha Çok Seviyorum Hocam 6700XT Alırım Ki Alıcağım Sistemde 6700 Var

5400 e Çıkabilir Misiniz?

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Ben AMD Daha Çok Seviyorum Hocam 6700XT Alırım Ki Alıcağım Sistemde 6700 Var
Hocam inanın bende sevmek istiyorum fakat mesela valorant fifa 23 gibi oyunları win11 de oynamak için driver yüklemek gerekiyormuş biostan ayar gerekiyormuş sizdede öylemi yani AMD Rx 6700xt Yi seviyorum baya fakat işte yanasamiyorum

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam inanın bende sevmek istiyorum fakat mesela valorant fifa 23 gibi oyunları win11 de oynamak için driver yüklemek gerekiyormuş biostan ayar gerekiyormuş sizdede öylemi yani AMD Rx 6700xt Yi seviyorum baya fakat işte yanasamiyorum
O Konuda Bilgim Yok Bende Almadım Daha Sistemi 3-5 Güne Alıcam Ama Araştırıp Bulunan Şeyler Çok Zorlanacağımız Şeyler Olucağını Düşünmüyorum

Önemli olan Hz ve ms değilmi bu monitör iyi yeterli bence hocam
Görüntü Kalitesi İçin Panelde Önemli

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
O Konuda Bilgim Yok Bende Almadım Daha Sistemi 3-5 Güne Alıcam Ama Araştırıp Bulunan Şeyler Çok Zorlanacağımız Şeyler Olucağını Düşünmüyorum

Anladım hocam

Hocam sistemi sizde alacaksanız nelere update yapardınız anakart b550m ds3h yapsak iyi olur mu gigabyte sevilen bir marka değil gibi bilmiyorum ama üzmesin de

Sadık0

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3

Sizin önereceğiniz monitör hangisi

UgurG

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
133
Hocam Rx 6700 xt yi sizde alacaksanız nelere update yapardınız anakart b550m ds3h yapsak iyi olur mu gigabyte sevilen bir marka değil gibi bilmiyorum ama üzmesin de
Xt Almayacağım Normal 6700 Alıcam Bütçe Ona Yetiyor ama Arkadaşa Detaylı Şekilde Linki Atıp Söyledim Neyi Yükseltmesi Gerektiğini Konuşmanın 2. Sayfasına Falan Bakın

KS

hellxx

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Xt Almayacağım Normal 6700 Alıcam Bütçe Ona Yetiyor ama Arkadaşa Detaylı Şekilde Linki Atıp Söyledim Neyi Yükseltmesi Gerektiğini Konuşmanın 2. Sayfasına Falan Bakın
Anladım hocam herşey için teşekürler sizide yorduk

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri