Oyun oynamak için yeterli değilmi sizceNe Yapacağınıza Bağlı 500 Gb Yeter Diyosanız Gerek Yok Yapmanıza
Oyun oynamak için yeterli değilmi sizceNe Yapacağınıza Bağlı 500 Gb Yeter Diyosanız Gerek Yok Yapmanıza
Şuanlık Yeter Ama 2 Sene Sonra Yeni Oyunlar Çok Fazla Yer Kaplamaya Başladı Yükseltme GerekebilirOyun oynamak için yeterli değilmi sizce
Hocam sizi yorduk bı sorum daha varda PSU FPS yapın demişsiniz onu anlamadım nerden yapacağımıŞuanlık Yeter Ama 2 Sene Sonra Yeni Oyunlar Çok Fazla Yer Kaplamaya Başladı Yükseltme Gerekebilir
Kasanın Altında PSU Var Orda FSP Yazan Markayı SeçiceksinizHocam sizi yorduk bı sorum daha varda PSU FPS yapın demişsiniz onu anlamadım nerden yapacağımı
FPS dahamı fazla artırıyor bu işlemKasanın Altında PSU Var Orda FSP Yazan Markayı Seçiceksiniz
Hayır FPS le Alakalı Bir Şey Değil Markanın İsmi FSP Güç Kaynağı Olarak Çok Daha İyi Bir Güç Kaynağı Bu Yüzden ÖneriyorumFPS dahamı fazla artırıyor bu işlem
1000 TL lik bir fiyatı var çok önemli değilse ekleme yapmıyımHayır FPS le Alakalı Bir Şey Değil Markanın İsmi FSP Güç Kaynağı Olarak Çok Daha İyi Bir Güç Kaynağı Bu Yüzden Öneriyorum
Bu Kadar Sisteme Para Vermişken Dandik PSU Almanın Anlamı Yok Dandiklerin Sistemi Bozma Riski Var Elektrik Kaçağında Veya Dalgalanmasında Eğer Uygunsa Bütçeye Ekle 1000 Ekleyemiyorsan 1 Yıl falan İdare Edere Seni Dandik Psu Ama Değiştirmen Gerekir Riske Atmamak Adına1000 TL lik bir fiyatı var çok önemli değilse ekleme yapmıyım
Bide şey diyecektim rtx 3060 ti ve rx 6700xt nin FPS lerine YouTubeden baktım valoranta 3060 daha önde gidiyor1000 TL lik bir fiyatı var çok önemli değilse ekleme yapmıyım
Bu Kadar Sisteme Para Vermişken Dandik PSU Almanın Anlamı Yok Dandiklerin Sistemi Bozma Riski Var Elektrik Kaçağında Veya Dalgalanmasında Eğer Uygunsa Bütçeye Ekle 1000 Ekleyemiyorsan 1 Yıl falan İdare Edere Seni Dandik Psu Ama Değiştirmen Gerekir Riske Atmamak Adına
Genele Bakıldığında 6700XT Çok Daha İyi Bir Kart Ama Sadece Valorant Oynayacaksan Orasını Tam Bilmiyorum Genel Konuştum BenBide şey diyecektim rtx 3060 ti ve rx 6700xt nin FPS lerine YouTubeden baktım valoranta 3060 daha önde gidiyor
Selamlar,
R5 5600 Asus ASUS TUF GeForce RTX 3070 GAMING OC V2 8GB GDDR6 256 Bit
Sisteme biraz update yapınca 28 bin TL ye kadar çıktı 3070 sevdiğim bir ekran kartı o yüzden almayı planlıyorum fakat gözüme takılan şey rtx 3070 fiyatı 24 bin TL bu sistem nasıl olur da 28 bin TL olur ?
Link burada: https://www.gaming.gen.tr/urun/2350...8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/
Hocam selamlar tekrardan Rx 6700xt swft olarak geçiyor sanırım quik (yanlış yazmış olabilirim) quik modeli varmış birde aralarında soğurma farkı varmış fazla var mıdır sizce 5 derece oynar mı yaniÖnemli Değil Her Zaman. Bi Sorun Olursa Yazarsınız
Rtxlerdeki Modellerde Çok Oynamıyordu Diye Biliyorum Eagle Modelleri Falan Rxtede Tahminimce Çok Fazla OynamazHocam selamlar tekrardan Rx 6700xt swft olarak geçiyor sanırım quik (yanlış yazmış olabilirim) quik modeli varmış birde aralarında soğurma farkı varmış fazla var mıdır sizce 5 derece oynar mı yani
URL unfurl="true"]https://www.gaming.gen.tr/urun/300505/ultima-3060ti-amd-ryzen-5-5600-asus-dual-geforce-rtx-3060-ti-oc-8gb-gddr6x-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar-2/[/URL]
sigorta şirketleri yapıyor bildiğim kadarıyla, ben kendi sistemimi sigortalatmıştım 5 ay önce.Monitör dahil.Bu arada ben Hatay'da yaşıyorum PC toplarsam küçük bir depremde kırılmasından korkuyorum sigorta yapabilirmiyiz bilgisayara![]()
Sendemi deprem için yaptın sigortayısigorta şirketleri yapıyor bildiğim kadarıyla, ben kendi sistemimi sigortalatmıştım 5 ay önce.
deprem ve yangın içinSendemi deprem için yaptın sigortayı
İhtiyacım olan şey sürekli deprem oluyor küçük bir depremde düşer veya dolap falan üstüne düşer diye korkuyorumdeprem ve yangın için![]()
Merhaba hocam önerdiğiniz sistemi araştırdım yorumlar okudum şey diyenler var AMD pişmanlıktır çok ısınıyor çok sorun çıkarıyor sürücüleri sıkıntılı gibi yorumlar sizce öyle birşey varmı.Genele Bakıldığında 6700XT Çok Daha İyi Bir Kart Ama Sadece Valorant Oynayacaksan Orasını Tam Bilmiyorum Genel Konuştum Ben
Markadan Markaya Ve Modelden Modele Değişir Hem AMD İçin Hem NVIDIA İçinMerhaba hocam önerdiğiniz sistemi araştırdım yorumlar okudum şey diyenler var AMD pişmanlıktır çok ısınıyor çok sorun çıkarıyor sürücüleri sıkıntılı gibi yorumlar sizce öyle birşey varmı.