R5 5600 Yüksek Sıcaklık Sorunu!

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Merhaba,

Sistem boşta iken 60 derecelerde seyrediyor normalde sıvı soğutucu kullanıyorum ama teknik serviste şuan sistem yeni termal macunda yeni stok fan kullanıyorum.

Şuanlık steam pubg'de 85 derecelerde valoranta 80 derecelerde gidiyor birde kasam mesh batmanda yaşıyorum burası gerçekten sıcak ama sıcaklıklar normal gelmesi bana sebebi ne olabilir

Moderatörün son düzenlenenleri:

Parzy

Moderatör
Moderatör
Tepki
64
merhaba sistem boşta iken 60 derecelerde seyrediyor normalde sıvı soğutucu kullanıyorum ama teknik serviste şuan sistem yeni termal mağcunda yeni stok fan kullanıyorum şuanlık steam pubg'de 85 derecelerde valoranta 80 derecelerde gidiyor birde kasam mesh batamanda yaşıyorum burası gerçekten sıcak ama sıcaklıklar normal gelmesi bana sebebi ne olabilir
Normal sıcaklık.

Sahuraka

Mrxsahuraka
Moderatör
Tepki
5,053
Merhaba,

Sistem boşta iken 60 derecelerde seyrediyor normalde sıvı soğutucu kullanıyorum ama teknik serviste şuan sistem yeni termal macunda yeni stok fan kullanıyorum.

Şuanlık steam pubg'de 85 derecelerde valoranta 80 derecelerde gidiyor birde kasam mesh batmanda yaşıyorum burası gerçekten sıcak ama sıcaklıklar normal gelmesi bana sebebi ne olabilir
Normal o işlemci zaten sıcak çalışıyor id cooling se214xt ali

KS

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
Normal o işlemci zaten sıcak çalışıyor id cooling se214xt ali
hocam acıklamayı okumdanız sanırım sıvı soğutucum teknik serviste 1 saat önce aradım sıfır ürün ile değişim yapılmış ve bugün kargolanacakmış.

hüsoouuee

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
hocam acıklamayı okumdanız sanırım sıvı soğutucum teknik serviste 1 saat önce aradım sıfır ürün ile değişim yapılmış ve bugün kargolanacakmış.
dostum stok fanla o değerler normal zaten 5600ü stok fan kurtarmıyor o yüzden normal değerler biraz yüksek ama stok fan olduğu için yüksek

KS

omersseven

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
54
anladım herkese çok teşekürler sıvı soğutucununda değerlerini atarım iyi günler.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri