- Tepki
- 105
ARGB destekli olmayan anakartlarda rgb yanmaz değil mi hocam ?Bütçenin el vereceği en iyi kule tipi soğutma şu anda bu dostum , imkanın var ise kaçırma.
ARGB destekli olmayan anakartlarda rgb yanmaz değil mi hocam ?Bütçenin el vereceği en iyi kule tipi soğutma şu anda bu dostum , imkanın var ise kaçırma.
İçinden kontrolcü çıkıyor dostum , rgbleri yanar .ARGB destekli olmayan anakartlarda rgb yanmaz değil mi hocam ?
Rica ederim dostumID-COOLING SE-234 ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu aldım arkadaşlar sağolun![]()
Hayirli olsun hocam güle güle kullaninID-COOLING SE-234 ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu aldım arkadaşlar sağolun![]()
Hayırlı olsunID-COOLING SE-234 ARGB 4Pin PWM 120mm İşlemci Soğutucu aldım arkadaşlar sağolun![]()
Benzer bir fan , aynı marka istiyorsan eğerSağolunArkadaşlar son olarak sonradan 2. fan alıp takabilirmiyim yada takabilirsem hangi fan acaba.
teşekkürlerHayırlı olsun
Anladım teşekkürlerBenzer bir fan , aynı marka istiyorsan eğer
Alabilirsin bir fan çoklayıcıya da ihtiyacın olacak. Ama işlemcin için hiç ihtiyacın olmayacak emin olabilirsin.![]()
Türkiye' nin Exclusive Eticaret Platformu 16. Yılına Giriyor
İnternetten Alışverişin Doğru Adresi Gelbura.comwww.gelbura.com
Fanin yaninda sogutucu bloğa sabitlemen icin ince tel lazim o olmadan fani tutturamazsin. Nereden bulunur bilmiyorumteşekkürler
Anladım teşekkürler![]()
Ben de aynı üründen satın aldım. Henüz teslim almadım ama youtube videosu var, kutusunun içinden iki fan sabitleyecek kadar yani 4 adet tel çıkıyor. Ekstra olarak fan alınabilir sadece ben de öyle yapmayı düşünüyorum ileriki dönemde. Bende de tron kasa var 5600 işlemcim mavi ekran yiyip duruyordum sıcaklık yüzünden.Fanin yaninda sogutucu bloğa sabitlemen icin ince tel lazim o olmadan fani tutturamazsin. Nereden bulunur bilmiyorum