Darboğaz vs olmaz. Ekran kartı 3060 dan daha güçlü 3060ti dengi diyebiliriz.yanı darbogaz falan yasanır mı yoksa 5600 mu alınır fıyat fark etmez
ama ekran kartı rx 6650 xt
cok tesekkur ederımDarboğaz vs olmaz. Ekran kartı 3060 dan daha güçlü 3060ti dengi diyebiliriz.
Bildiğim kadarıyla ikisi arasında sadece 200mhz fark var. Onun için o fiyat farkı fazla bence. Darboğaz yapacağını sanmıyorum. Şimdiden hayırlı olsun.bunlaaar bırlıkte sorunsuz calısır mı
yoksa r5 5600 mu daha ıyı
X ile normal versiyonu arasında overclock yapılabilme farkı mı oluyor? Mesela İntelde "K" oluyor ya.5600 ile 5600X arasında neredeyse performans farkı yok. Her iki işlemci ile darboğaz yaşamazsınız 6650XT kullanırken. Daha güçlü ekran kartında bile darboğaz yapmaz.
![]()
AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600 Altı Çekirdek 3.50 GHz İşlemci özelliklerini incele, 3.449,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fiyat farkına bakacak olursanız 5600 alıp geçin, fiyat performans açısından çok daha üstün olur. Ayrıca iyi bir soğutucu alırsınız artan paraya da.![]()
AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 5.095,16 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Aynı mevzu değil. X olanı biraz daha fazla OC imkanı sunuyor ama düz 5600 da OC olabiliyor.X ile normal versiyonu arasında overclock yapılabilme farkı mı oluyor? Mesela İntelde "K" oluyor ya.
Hocam yine de hemen hemen hiç bir farkı yok performans olarak.Aynı mevzu değil. X olanı biraz daha fazla OC imkanı sunuyor ama düz 5600 da OC olabiliyor.
Kesinlikle. Neredeyse kafa kafaya denecek performans sunuyor oyunlarda. Çok ufak farkla 5600X üstün. Fiyat farkına değecek bir üstünlüğü yok tabii. Bu yüzden 5600 tercihim olurdu benim. Ben alırken henüz 5600 piyasada yoktuHocam yine de hemen hemen hiç bir farkı yok performans olarak.