R55600G Mi R5 Pro 4650G Mi

Carlvoin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iki işlemci arasında kaldım apu sistem toplamak istiyorum hangisini tercih etmeliyim. Diyelim ki ikisinden birini seçtim bunlarla uyumlu anakart ram vb gibi parça önerisi yapabilir misiniz uygun olması çok işime yarar. Birde sorum var

Bu linkteki 5600g bin kutulu versiyonunda fan geliyor mu gelmiyor mu?

Çağdaş Işık

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
4,763
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi iki işlemci arasında kaldım apu sistem toplamak istiyorum hangisini tercih etmeliyim. Diyelim ki ikisinden birini seçtim bunlarla uyumlu anakart ram vb gibi parça önerisi yapabilir misiniz uygun olması çok işime yarar. Birde sorum var

Bu linkteki 5600g bin kutulu versiyonunda fan geliyor mu gelmiyor mu?
Fanlı geliyor.

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Kutulu ürün de fan gelir. İki işlemcide aynı fiyatta gözüküyor o yüzden 5600g alınabilir.

KS

Carlvoin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Toplanır ama ya uzay sistem olarak kullanırsınız yada ikinci elden bir yerden eski tarz 100tl ye falan kasa almanız gerekir.

KS

Carlvoin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
15
Toplanır ama ya uzay sistem olarak kullanırsınız yada ikinci elden bir yerden eski tarz 100tl ye falan kasa almanız gerekir.
Uzay sistemin artı ve eksileri nedir hocam? Tahminimce donanımlara zarar gelmesi daha kolay gibi duruyor ve ısınma sıkıntısı çekmeyiz gibi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri