- Tepki
- 0
+Üstteki kasa, anakart daha iyi. SSD 1 TB.
+Alttaki işlemci daha iyi. Ekran kartı dlss destekliyor.
Alttakine ssd alıcam ek olarak. Fakat anakartta m2 slotu 1 adet var. Mecburen sata alıcam.
ekran kartı olarak olarak rx 6750 xt çok daha iyi işlemciyede şimdi bakıcam dostumEkli dosyayı görüntüle 14350Ekli dosyayı görüntüle 14351
Alttakine ssd alıcam ek olarak. Fakat anakartta m2 slotu 1 adet var. Mecburen sata alıcam.
3060 Tİ sistemi al fakat PSU değiştir kaliteli bir marka tercih et.Ekli dosyayı görüntüle 14350Ekli dosyayı görüntüle 14351
Dostum ekran kartları yerine göre değişiyor başa baş kalıyorlar yerine görede amd biraz öne geçiyor işlemci olarakda alttaki %10 civarı daha iyi olarak gözüküyor bana sorcak olursan parça kalitesi olarak 1. sistem daha iyi ve 3060 ti olan sistem 8 gblık ekran kartı amd 12 gb yani testlerde büyük ihtimalle ikisininde 12 gblık versiyonları kullanıldı ben olsam üstteki sistemi alırdım bitfenix sağlam marka tabi son tercih size kalmışEkli dosyayı görüntüle 14350Ekli dosyayı görüntüle 14351
3060 Tİ 12 GB diye bir model yok.Dostum ekran kartları yerine göre değişiyor başa baş kalıyorlar yerine görede amd biraz öne geçiyor işlemci olarakda alttaki %10 civarı daha iyi olarak gözüküyor bana sorcak olursan parça kalitesi olarak 1. sistem daha iyi ve 3060 ti olan sistem 8 gblık ekran kartı amd 12 gb yani testlerde büyük ihtimalle ikisininde 12 gblık versiyonları kullanıldı ben olsam üstteki sistemi alırdım bitfenix sağlam marka tabi son tercih size kalmış
düz 3060 ile karıştırmışım hocam kusura bakmayın3060 Tİ 12 GB diye bir model yok.
AMD alırken wattman riskini de işin içine katarak değerlendireceksin. 3060 Tİ de DLSS gibi bir teknoloji var kartlar DLSS sebebiyle kafa kafaya oynar.
Ekli dosyayı görüntüle 14350Ekli dosyayı görüntüle 14351
düz 3060 ile karıştırmışım hocam kusura bakmayın
![]()
MANTIS-6700XT / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500 GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.www.gaming.gen.tr
hocam 15.7k bu sistemde bunuda özelleştirip kendinize göre uyarlıyabilirsiniz bu attıgım kasanında parça kaliteleri gayet güzel