R7 250 Driver İndirme

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Moderatörün son düzenlenenleri:
KS

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Oradan kurabilirsiniz ama PRO sürücüler genelde iş odaklı olan sürücülerdir bilginiz olsun. Eğer olmazsa https://www.amd.com/en/support buradan Auto-Detect and Install for Windows® 10/11 aracını kullanabilirsiniz.

Alternatif olarak bu https://driverpack.io siteden ZIP olarak indirip, aygıt yöneticisinden kurabilirsiniz.
Teşekkür ederim, Ekranın sol tarafındaki siyah bölge hakkında birşey biliyormusunuz ?

Bu arada resime bakınca şimdi farkettim driver booster kurulu sanırım. Onu nasıl kaldırtıcam ?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2022-07-27 at 18.24.36.jpeg
    WhatsApp Image 2022-07-27 at 18.24.36.jpeg
    197.2 KB · Görüntüleme: 8

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Monitör ayarlarında monitör konumunu ayarlayabileceğiniz bir menü olması gerek. Oradan ayarlarınızı kontrol edin.

KS

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Hayır eski monitörlerin çoğunda var hizalama ayarı. Bulamıyorsanız ayarları sıfırlamayı deneyin monitörde işe yarayabilir.
Peki hocam monitör ayarlarına nasıl girebilir ? Benim sistemim olmadığı için şuan kontrol edemiyorum. Sabah yazıcağım.

KS

Myronn

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
46
Nereden baksan 12-13 senelik benzer bir Casper monitör var evde ilk sistemimden kalma onda bile tuş var bu monitör kaç senelik? Konumlandırma ve hizalama genelde monitör üzerinden yapılır. Çözünürlük ayarlarıyla biraz oynayın düzelirse ne ala düzelmezse bilemiyorum.
Monitördede sıkıntı olabilir, zaten eski monitör. Yardımınız için sağolun.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri