R7 260X Mavi Ekran

mertbaba1114

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
[font=Roboto, Arial, sans-serif]Merhaba arkadaşlar ekran kartımı aldığımdan beri mavi ekran alıyorum bu hata thread stuck in device driver hatası. Ekran kartını garantiye yolladım 70 saat furmak testi yapmışlar fakat bir sorun görmemişler. Fan temizliği, slot temizliği ve termal macunu yenilemişler. Ekran kartı elime ulaştı ve mavi ekran sorunu devam ediyor bana bir kağıt gönderdiler o kağıtta "power supply ve sinyal kablosu çıkış değerlerinin kontrolleri ve PCIe-x16 slot temizliği önerildi" diyor. Sizce güç kaynağını garantiye yollamalı mıyım? Bu mesajı yazarken bile mavi ekran verdi bilgisayar. Mavi ekranı günde 5-6 kere vermeye başladı çıldırmak üzereyim. DDU ile tüm sürüceliri silip tekrar yükledim fayda etmedi internet driverlerini, ses driverini birçok driveri yükledim fakat fayda etmedi günde en az 5-6 kere bu hatayı verdiği için şu an onboard ekran kartını kullanıyorum yardımlarınızı bekliyorum.
Güç Kaynağı: Aerocool KCAS 600W 80+ Bronze
İşlemci:İ3 6100
Ram:8GB Corsair [/font]

[font=Roboto, Arial, sans-serif][size=small][font=Roboto, Arial, sans-serif]Ekran Kartı: R7 260X Asus[/font][/font][/size]
[font=Roboto, Arial, sans-serif][size=small][font=Roboto, Arial, sans-serif]M[/font][/font][/size][font=Roboto, Arial, sans-serif]inidump:http://s8.dosya.tc/server3/188ehm/Minidump.rar.html[/font]

KS

mertbaba1114

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Arkadaşlar sorunu galiba çözdüm belki diğer arkadaşlarada yardımcı olurum. Bu harddiske giden güç kablosu 2 ye ayrılıyo ve 2 adet molex'e dönüşüyor. Benim molexede fan kontrolcü takılı 5 tane fanı yönetiyor. Ben harddisk ile molex'i aynı anda taktığımda mavi ekran veriyordu. 12 saat kadar oldu ve bir sıkıntı yok şu anlık. Şimdilik ise psu dan gelen başka bir molex kablosuna takıyorum yani harddiskle taktığım grupla değil. Bir sıkıntı yok inşallah böyle devam eder.

Ahmet Gezici

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
mertbaba1114' Alıntı:
Arkadaşlar sorunu galiba çözdüm belki diğer arkadaşlarada yardımcı olurum. Bu harddiske giden güç kablosu 2 ye ayrılıyo ve 2 adet molex'e dönüşüyor. Benim molexede fan kontrolcü takılı 5 tane fanı yönetiyor. Ben harddisk ile molex'i aynı anda taktığımda mavi ekran veriyordu. 12 saat kadar oldu ve bir sıkıntı yok şu anlık. Şimdilik ise psu dan gelen başka bir molex kablosuna takıyorum yani harddiskle taktığım grupla değil. Bir sıkıntı yok inşallah böyle devam eder.

Kardeşim bende Ssd harddisk aldım ve onu aldıktan sonra mavi ekran sıkıntısı yaşamaya başladım, bilgisayar olduğu yerde kendisini resetliyor. Mavi ekranda gelen hata 0x0000000A bu hatayla igili ekran kartı driveri denmiş. Bilgisayarın markasının kendi sitesinden buldum xxxper girdim. driveri tekrar yükledim. ama halen sorunum devam ediyor şuanda sen hdd demişsin ama notebook'da bir harddisk yeri var. orada da 2 adet kablo var saçma gelebilir ama herhangi bir sıkıntı olmaması lazım değil mi. xxtune programı ile harddiski tarattım ve sonuc olarak gayet güzel değerler ile bassectör hatası almadım. Neden olabilir sence. Hata 0 çarpı 7 tane sıfır A
0X0000000A Windows 7 kullanıyorum.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri