Az biraz darboğaz yaparRtx3080 ryzen 7 5700x rahat beslermi 1080 p
%22.8 işlemci darboğazı olur.Rtx3080 ryzen 7 5700x rahat beslermi 1080
Bu kadar darboğaz olması imkansız%22.8 işlemci darboğazı var.
Oyun oynarken grafik kartınız mümkün olan maksimum performansta çalışmayacaktır (maksimum düzeyde kullanılmayacaktır), çünkü işlemciniz verileri yeterince hızlı işlemeyecek ve iletmeyecektir. Bu teorik olarak işlemcinizin kullanımının maksimum olacağı ve grafik kartının potansiyelinin tam olarak kullanılmayacağı anlamına gelir.
hocam o darboğaz hesaplama siteleri tam bilgi vermiyo 7 5800x ile 3060 1080pde darboğaz yapıyomuş yalan bir site bana kalırsa%22.8 işlemci darboğazı olur.
Oyun oynarken grafik kartınız mümkün olan maksimum performansta çalışmayacaktır (maksimum düzeyde kullanılmayacaktır), çünkü işlemciniz verileri yeterince hızlı işlemeyecek ve iletmeyecektir. Bu teorik olarak işlemcinizin kullanımının maksimum olacağı ve grafik kartının potansiyelinin tam olarak kullanılmayacağı anlamına gelir.
tabi gercekte vermez , %20 tabi abartılı , cok darboğaz yapmazhocam o darboğaz hesaplama siteleri tam bilgi vermiyo 7 5800x ile 3060 1080pde darboğaz yapıyomuş yalan bir site bana kalırsa
misal 7 5800xle 4070 ti 1080 pde %35 lik darboğaz yapıyo bana kalırsa buda yalantabi gercekte vermez , %20 tabi abartılı , cok darboğaz yapmaz