W11 Secure Boot açmadan valoranta giremezsin.Valorant ve cs de performans etkiler mi
W11 Secure Boot açmadan valoranta giremezsin.Valorant ve cs de performans etkiler mi
Onda açmana gerek yokW10 da
Servise gödermekteki amaç tekrar görüntü alabilmek servisden gelince yine Secure Boot açarsan yine görüntün gidebilir.Bir süre w10 kullanırım w11 geçeceğim zaman servise gönderip bios yazdırırım ozaman gerek kalmıyacak dimi
Bence de MSI al kafan rahat olsunValorant ve cs de performans etkiler mi
Bence olmamış önü kapalı bir kasaBirde psu kasanın kendi psu su olacak
Bi yorumlarmısınız https://www.incehesap.com/vento-vg12al-750w-e-atx-mid-tower-gaming-kasa-fiyati-60123/
Buda güzel bir model benim attığım daha iyi ama senin attığın daha f/p alınabilir.1800 e bunu buldum hangisi daha iyidir
![]()
DeepCool 850W PM850D 80+ Gold Güç Kaynağı
DeepCool 850W PM850D 80+ Gold Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Birde benim soğutma sanırım bu kasaya sığmazBence olmamış önü kapalı bir kasa
![]()
BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! BitFenix Nova Mesh SE 4 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 1.583,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Ön tarafa sığarBirde benim soğutma sanırım bu kasaya sığmaz
Bu var indirimde@yunusx36 kanka anakart olarak bu olabilir mi msi stokta bitmiş
![]()
AsRock B650M PG Riptide - AMD B650 6200+MHz(OC) DDR5, 2.5G Gaming Lan, Blazing Gen5 m.2, Soket AM5 mATX Anakart | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com