Öneri R7 9800X3D

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Merhabalar r7 9800x3d fiyat düşmesini beklemelimiyim çünkü çok saçma fiyatlara satılıyor şöyle bir durum var kasa komple topladım işlemci yok stoklarda da yok daha da zamlanır al derseriniz mağaza önerir misiniz lütfen

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Ekli dosyalar

• IMG_20241123_111229.jpg
    IMG_20241123_111229.jpg
    2.9 MB · Görüntüleme: 30

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
481
Aldınız??? Ödendi bitti durumunda mı?

Windows işletim sistemi, Kaspersky lisanslar ve ücretleri -iki kalemde, iki ayrı lisans mı bu?
Bunları satıcı mı önerip ekledi?

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Teşekkür ederim hocam söyleyeyim bakalım ne diyecekler

solaris

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
481
Ne diyecekler meselesi değil
Siz derseniz ki benim için farketmez bu da olsa olur. Bu durumda birşey diyemem.
Sizin tercihiniz olur.

Fakat listede satıcının önerisi eklemesi olup ta AMD için bunu verirse durum farklı.

Deiştirip verdikleri modelde de model numarası ile resmi sitesinden kontrol edersiniz. EXPO desteğini....

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ne diyecekler meselesi değil
Siz derseniz ki benim için farketmez bu da olsa olur. Bu durumda birşey diyemem.
Sizin tercihiniz olur.

Fakat listede satıcının önerisi eklemesi olup ta AMD için bunu verirse durum farklı.

Deiştirip verdikleri modelde de model numarası ile resmi sitesinden kontrol edersiniz. EXPO desteğini....
Ben acemiyim hocam satıcı arkadaş ile topladık aldım

Ram için Expo açacaksan 6000Mhz üstü gereksiz olur

CL değeri düşük modellere bak
Reis sana zahmet vatan sayfasından bakabilir misiniz şunun ile degistirin desem

Ram için Expo açacaksan 6000Mhz üstü gereksiz olur

CL değeri düşük modellere bak
Bide sogutucu bakarsan

Son düzenleme:

freeshah

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Arkadaşlar gerekli yerlere yorum yapmışlar. Ben de çok iyi değilim fakat keşke forumdan ya da bilen birinden yardım alsaydınız. İyi bir rakam harcamışsınız. Daha uyumlu olurdu diye düşünüyorum.

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Arkadaşlar gerekli yerlere yorum yapmışlar. Ben de çok iyi değilim fakat keşke forumdan ya da bilen birinden yardım alsaydınız. İyi bir rakam harcamışsınız. Daha uyumlu olurdu diye düşünüyorum.
Aslında formlardan yola çıktım olmazsa değişim yaparlar artık çünkü kasayı daha montajdan teslim almadım işlemci kargoda daha

freeshah

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
10
Aslında formlardan yola çıktım olmazsa değişim yaparlar artık çünkü kasayı daha montajdan teslim almadım işlemci kargoda daha
Hocam örnek olarak söylüyorum. Benim aldığım sıvı soğutma çoğu kasaya sığmıyordu. Soğutucuyu erken almıştım tavsiye ile. Bütün sistemi neredeyse onun üzerinden kurmak zorunda kaldım. Almışken de ileriye yönelik geliştirme şansım olsun derken çok zorlandım valla. Dediğim gibi ben de çok fazla bilgili değilim. Sadece yakın dönemde araştırırken uzun dönemli, ferah ve sessiz bir şey kurmaya çalıştım. Güle güle kullanın bu arada.

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Hocam örnek olarak söylüyorum. Benim aldığım sıvı soğutma çoğu kasaya sığmıyordu. Soğutucuyu erken almıştım tavsiye ile. Bütün sistemi neredeyse onun üzerinden kurmak zorunda kaldım. Almışken de ileriye yönelik geliştirme şansım olsun derken çok zorlandım valla. Dediğim gibi ben de çok fazla bilgili değilim. Sadece yakın dönemde araştırırken uzun dönemli, ferah ve sessiz bir şey kurmaya çalıştım. Güle güle kullanın bu arada.
Teşekkür ederim reis seninkide hayırlı olsun soğutucu ne tercih ettiniz

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Ben acemiyim hocam satıcı arkadaş ile topladık aldım

Reis sana zahmet vatan sayfasından bakabilir misiniz şunun ile degistirin desem

Bide sogutucu bakarsan

Yerinde olsam soğutucuyu vatandan almam iyi modellerin bazıları yok ve fiyat yüksek

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7

Yerinde olsam soğutucuyu vatandan almam iyi modellerin bazıları yok ve fiyat yüksek
Haklısın reis ama burda görünen fiyatlar geçerli değil orada %20 30 indirim yapıyorlar araştırdım internetten bütün parçaları indirimli aldım aslında sogutucuda çok iddialilar begenmezsem iade hakkım var deneyeyim diyorum

Birde ramde şöyle birşey nasıl olur

4slot yapıp 64gb yapmak

yunusx36

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
3,257
Haklısın reis ama burda görünen fiyatlar geçerli değil orada %20 30 indirim yapıyorlar araştırdım internetten bütün parçaları indirimli aldım aslında sogutucuda çok iddialilar begenmezsem iade hakkım var deneyeyim diyorum

Birde ramde şöyle birşey nasıl olur

4slot yapıp 64gb yapmak
Ram attığında olur ama ben olsam 2x32 yaparım 4 slot olunca bazen problem olabiliyor. Bu attıklarım daha iyi olur

Soğutucuyu dene

KS

Kahraman karga

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Ram attığında olur.

Soğutucuyu dene
Hocam senin önerinle gittim bu ramleri yaptım yarım saat önce uyumlu değilmiş diye senin yorumunu gösterdim ve bu şekilde 4 slot 16 gb yaptık attığın ramler daha performanslı çalıştıracaksa gidip tekrar degistiririm

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri