R9 270x yükseltme önerisi

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İşlemci: Amd ryzen 5 1600 AF
Ekran kartı: R9 270x
Anakart: B450M S2H
Ram: 8gb xpg 3200 MHz
Monitör: LG Flatron L1753S
(Merhabalar lütfen konunun tamamını okuyup cevap verin şimdiden teşekkürler)
Üstte belirttiğim sisteme sahibim aklımda 2 plan var.
​​​​​​1.plan: ilk düşündüğüm plan monitör ve kasa almak çünkü ikiside eski özellikle kasa kötü monitör ise bazı oyunlarda üst ve altlardan kısıyor ve sinir bozabiliyor o yüzden ilk planım monitör ve kasa almak
2. Plan: bu planda ise monitör ve kasa almayıp ekran kartı almak istiyorum ekran kartıma baktığımda 2. El 2k gibi bir fiyata satılıyor üzerine 2k ekleyip ekran kartı alma fikri var ama beni korkutan şey monitörün 1280 - 1024 olması Battlefield 1 de bu yüzden ekran kartı az kullanılıyor sizce hangisini yapmak mantıklı ( 2k verirsem rx 580 düşünüyorum 2. El mantıklı geldi )

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: R9 270x yükseltme önerisi

GPU yükseltmesi eğer size R9 270X yetiyorsa bir artı kazandırmaz. Tamam FPS yükselir ama yaşadığınız sorun devam eder. Eğer size şuan ki GPU yetiyorsa performans olarak yükseltme planınızı ben olsam montör ve kasa için kullanırdım.

KS

Aras_1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
RE: Cvp: R9 270x yükseltme önerisi

ugur.gozaydin' Alıntı:
GPU yükseltmesi eğer size R9 270X yetiyorsa bir artı kazandırmaz. Tamam FPS yükselir ama yaşadığınız sorun devam eder. Eğer size şuan ki GPU yetiyorsa performans olarak yükseltme planınızı ben olsam montör ve kasa için kullanırdım.

Performans olarak şu anlık yetiyor ama yeni nesil oyunları oynatmıyor 1. Plan yaparım gibi geliyor size bir sorum var sizce 4 k gibi bir fiyata ikinci el hangi ekran kartı almak mantıklı

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Cvp: R9 270x yükseltme önerisi

Eğer GPU yükseltme planınızı uygulayacaksanız piyasa belli fiyatına bir şey diyemem ama o planda makul onu soruyorsanız.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri