Kasa bu şekilde hocamEverest PSU kalitesiz diye biliyorum. 8 GB Ram oyunlarda drop yaşatır. FX8350 İşlemcisi de çok ısınıyor diye biliyorum onu hangi soğutucuyla soğutacaksınız sistem içinde ki soğutucu nedir bilgisi var mı ? Fiyatı uygun gibi ama eski sistem. Alınır mı bilemedim.
Kule tipi soğutucuda var diyorKasa da kötüymüş. Hava akışı konusunda başarılı olduğunu sanmıyorum. İşlemci soğutucusu da ne çıkaramadım ama ısınmıyorsa alınır belki.
FX işlemciler aşırı ısınan işlemciler resimlerdeki soğutucu ona yetmeyebilir. Ekran kartı R9 380 75 derece olacağına bende adım kadar eminim o karttan yaklaşık 4 tane falan kullandım aynısından hepsi 75 derece sabitti. Sistem fiyatı çok ucuz değil çok pahalıda değil. Ama kasa psu aşırı kötü biraz daha fiyat düşerse alınabilir. 3000 3200 TL civarı olabilir.Kule tipi soğutucuda var diyor
Oyunlarda max kaç derece olur sizce R9 380 siz kullandığınızda kaçtı ve uzun ömürlü olurmu sizce? Chipset arızası yaşanma gibi ihtimal varmıFX işlemciler aşırı ısınan işlemciler resimlerdeki soğutucu ona yetmeyebilir. Ekran kartı R9 380 75 derece olacağına bende adım kadar eminim o karttan yaklaşık 4 tane falan kullandım aynısından hepsi 75 derece sabitti. Sistem fiyatı çok ucuz değil çok pahalıda değil. Ama kasa psu aşırı kötü biraz daha fiyat düşerse alınabilir. 3000 3200 TL civarı olabilir.
R9 380 kart almayı düşünenler içinde ufak bir bilgilendirme yapayım. R9 380 MSI Gaming X modelinden uzak durun![]()
MSI'dan uzak durun dememin sebebi o zaten. Şuan elimde arızalı bir tane var. Asusların hiç birisi bozulmadı bende. MSI elimde kaldı zaten çoğunda o problem varmış r9 380de. 100 dereceyi görüyordu sürekli sonra bozuldu. Asus 70 75 arası takılır oyunlarda daha da üste çıkacağını sanmıyorum.Oyunlarda max kaç derece olur sizce R9 380 siz kullandığınızda kaçtı ve uzun ömürlü olurmu sizce? Chipset arızası yaşanma gibi ihtimal varmı
75 derece fazla sorun çıkarmıyor sanırım 80 ve üstü risk taşıyor bildiğim kadarıyla yardımınız için teşekkürler dediğiniz gibi 3000 e Düşürmeyi deneyeceğimMSI'dan uzak durun dememin sebebi o zaten. Şuan elimde arızalı bir tane var. Asusların hiç birisi bozulmadı bende. MSI elimde kaldı zaten çoğunda o problem varmış r9 380de. 100 dereceyi görüyordu sürekli sonra bozuldu. Asus 70 75 arası takılır oyunlarda daha da üste çıkacağını sanmıyorum.
R9 serisi zaten ısınıyor ona yapacak bir şey yok 75 o kart için iyi bile denilebilir75 derece fazla sorun çıkarmıyor sanırım 80 ve üstü risk taşıyor bildiğim kadarıyla yardımınız için teşekkürler dediğiniz gibi 3000 e Düşürmeyi deneyeceğim
İşlemci testi olarak bunu attıR9 serisi zaten ısınıyor ona yapacak bir şey yok 75 o kart için iyi bile denilebilir![]()
Kart konusunda bilgim yok ama o kasa için 75 derecenin mükemmel olduğunu düşünüyorum. Kasa ve psuyu kesinlikle değiştirin daha farklı sorunlara bile yol açabilir.R9 serisi zaten ısınıyor ona yapacak bir şey yok 75 o kart için iyi bile denilebilir![]()
İşlemci testi nasıl değerler iyimi?Kart konusunda bilgim yok ama o kasa için 75 derecenin mükemmel olduğunu düşünüyorum. Kasa ve psuyu kesinlikle değiştirin daha farklı sorunlara bile yol açabilir.
Sanırım size bir video atmış. Forumda fotoğraf olarak mevcut ama sıcaklık değerleri normal gözüküyor. Lakin istatistik kısmını vs gösteriyor mu videoda? Size alın veya almayın demek için parametreler yetersiz benim gözümde o yüzden tam yorum yapamıyorum.İşlemci testi olarak bunu attı
Yan kapak açık olduğu zaman kasanın bir önemi kalmıyor dostum. Uzay montaj gibi olmuş oluyor.Kart konusunda bilgim yok ama o kasa için 75 derecenin mükemmel olduğunu düşünüyorum. Kasa ve psuyu kesinlikle değiştirin daha farklı sorunlara bile yol açabilir.
Sen bu sistemi param güvende ile falan mı alacaksın ? Param güvende ile almanı tavsiye etmiyorum eğer öyle alacaksan. 2.el ne olursa olsun gidin gözünüzle kendiniz görüp alın.İşlemci testi olarak bunu attı
Kendim gidip alacağım canlı olarak testleri tekrar yapacağım şimdilik video istedim sadece onları attıSen bu sistemi param güvende ile falan mı alacaksın ? Param güvende ile almanı tavsiye etmiyorum eğer öyle alacaksan. 2.el ne olursa olsun gidin gözünüzle kendiniz görüp alın.
Gidince işlemci sıcaklığını ekran kartını falan açarsın yine sana attığı gibiyse alınabilir. Fiyat konusunda indirim yaptır ama.Kendim gidip alacağım canlı olarak testleri tekrar yapacağım şimdilik video istedim sadece onları attı
Biride 3300 e veriyor i7 3770 R7 265 16 gb ram kararsızım diğer parçaları söylemiyor bilmiyorum diyor gel gör falan dediGidince işlemci sıcaklığını ekran kartını falan açarsın yine sana attığı gibiyse alınabilir. Fiyat konusunda indirim yaptır ama.