Radeon Software Ayarlanıyor Kısmı Yok!

GökberkDRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Bir zamanlar yani 21.4.1 güncellemesini yaptıktan sonra gitti, sonra 21.5.1 güncellemesine geçtim düzelir diye ama düzelmedi. MSI Afterburner'dan OC yapıyorum ama MSI Afterburner bazen sorun çıkarıyor o yüzden radeon software'dan yapıyordum. MSI Radeon R7 250 OC 2GB, X3440, 8GB 1600MHz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sürücü güncellemesinde eski kartların bazı ayarlarını kaldırmış olabilirler. Buna sizin yapacak bir şeyiniz yok maalesef.

KS

GökberkDRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sürücü güncellemesinde eski kartların bazı ayarlarını kaldırmış olabilirler. Buna sizin yapacak bir şeyiniz yok maalesef.

Çok eski bir ekran kartı değil, hem zaten kaldırıldığında sürüm notlarında yazardır illaki.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Her kart için bilgi vermeleri mümkün değil. Tonla kart var ve hepsine dair bir güncelleme oluyor.

Ayrıca kartınız 2013 yılı çıkışlı bir kart. 8 sene geçmiş üzerinden ki GPU ve bilgisayar dünyası için eski bir kart.

KS

GökberkDRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Her kart için bilgi vermeleri mümkün değil. Tonla kart var ve hepsine dair bir güncelleme oluyor.

Ayrıca kartınız 2013 yılı çıkışlı bir kart. 8 sene geçmiş üzerinden ki GPU ve bilgisayar dünyası için eski bir kart.

Bana sanki artık donanımsal gibi geldi, 21.2.1 güncellemesini indirdim ama hala yapamıyorum. Ben eskiden 21.2.1 güncellemesinde yapıyordum.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Sürücü değişiminden sonra donanımsal bir hata çıkma potansiyeli çok ama çok düşüktür. Siz sürücü yükseltmesinden sonra oldu demiştiniz.

KS

GökberkDRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Sürücü değişiminden sonra donanımsal bir hata çıkma potansiyeli çok ama çok düşüktür. Siz sürücü yükseltmesinden sonra oldu demiştiniz.

Zaten performans kısmında VRAM kullanımı ve saat hızı hep 0 olarak gözüküyor.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Yazılımdan kartınız çıkartılmış olabilir bunun hakkında bir çözüm önerim yok ve araştırdığım kadarı ile çözüm paylaşanda olmamış.

KS

GökberkDRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:
Yazılımdan kartınız çıkartılmış olabilir bunun hakkında bir çözüm önerim yok ve araştırdığım kadarı ile çözüm paylaşanda olmamış.

VGA BIOS güncellemiştim o yüzden olabilir mi?

KS

GökberkDRY

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
ugur.gozaydin' Alıntı:

Peki orjinal VGA BIOS'u nereden bulabilirim?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri