Raijintek Ampere 1200w psu'yu kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Fiyatına göre özellikleri çok güzel geldi bana. 1200 watt, platin sertifikalı, zero fan özellikli.
Alınır net.Raijintek Ampere 1200w psu'yu kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz? Fiyatına göre özellikleri çok güzel geldi bana. 1200 watt, platin sertifikalı, zero fan özellikli.
Bazı yorumlarda voltaj düşüklüğü var falan denmiş sıkıntı yaşatır mı ki bilginiz var mı bu konuda?Alınır net.
Malesef yok ama 1200w a ne takabilirsin ki max platinum sertifikası var zatenBazı yorumlarda voltaj düşüklüğü var falan denmiş sıkıntı yaşatır mı ki bilginiz var mı bu konuda?
Watt olarak değil 12 ve 5 volt dc çıkışlarında voltaj düşüklüğü oluyormuş.Malesef yok ama 1200w a ne takabilirsin ki max platinum sertifikası var zaten
Onun hakkında bilgim yok malesefWatt olarak değil 12 ve 5 volt dc çıkışlarında voltaj düşüklüğü oluyormuş.
Bazılarında oluyor redditte bir çok kullanıcıda olduğunu okumuştum. Ama çoğuda sıkıntısızWatt olarak değil 12 ve 5 volt dc çıkışlarında voltaj düşüklüğü oluyormuş.