RAİNBOW SİX SİEGE UPLAY SORUNU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mert Day

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Merhabalar,

Geçtiğimiz günlerde Steam yaz indirimlerinden dolayı Rainbow Six Siege adlı oyunu aldım. Oyunu indirdikten sonra başlatırken UPLAY hesabı istedi ve bende yeni bir tane açtım hemen ancak sonrasında uplay giriş ekranında ''Şuan bir Ubisoft hizmeti kullanılamıyor'' Diye bir hata bildirimi alıyorum ve hiç bir şekilde düzeltebilmiş değilim. DNS ayarlarından tutun bir çok alternatif çözümü denedim ancak nafile 3 gündür aynı hatayı alıyorum. Ubisoft'a hata bildiriminde bulundum ama hala geri dönüş sağlamadılar ki çözebiliceklerinide sanmıyorum. Var mıdır bildiğiniz bir çözüm beni bu durumdan kurtarırsanız çok sevinirim.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öncesinde Uplay ( https://uplay.ubisoft.com/en-GB ) indirip giriş yapın daha sonrasında Steam üzerinden oyunu çalıştırın.

Birde Windows ayarlarından Ağ ve İnternet ayarlarına girin ve Ara sunucu kısmındaki tüm ayarlar Kapalı konumda olsun bu şekilde deneyin.

KS

Mert Day

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Mert Day' Alıntı:
Merhabalar,

Geçtiğimiz günlerde Steam yaz indirimlerinden dolayı Rainbow Six Siege adlı oyunu aldım. Oyunu indirdikten sonra başlatırken UPLAY hesabı istedi ve bende yeni bir tane açtım hemen ancak sonrasında uplay giriş ekranında ''Şuan bir Ubisoft hizmeti kullanılamıyor'' Diye bir hata bildirimi alıyorum ve hiç bir şekilde düzeltebilmiş değilim. DNS ayarlarından tutun bir çok alternatif çözümü denedim ancak nafile 3 gündür aynı hatayı alıyorum. Ubisoft'a hata bildiriminde bulundum ama hala geri dönüş sağlamadılar ki çözebiliceklerinide sanmıyorum. Var mıdır bildiğiniz bir çözüm beni bu durumdan kurtarırsanız çok sevinirim.

Desteğiniz için teşekkürler ancak önerdiğiniz çözümleri ilk günlerde denemiş idim. Ancak bugün şansım yaver gitti sayılabilir çünkü 15'ten fazla DNS denedim ve sonunda farklı bir DNS adresinde girişi kabul etti.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Fransa DNS 'leri işe yarıyormuş diye duydum ama bu şekilde oynamak çok saçma bence çözülmeli. Herkes bu şekilde oynamıyordur çünkü bildirimde bulunun bence Ubisoft 'a ki değerlendirilsin sorun nedir diye.

KS

Mert Day

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
0
Hala sorun yaşayan var mıdır bilmiyorum ancak çözümünü bulduk problemin. İnternet ayarlarından IPv6 seçeneğini devre dışı bırakmak yeterli oluyor bir çok arkadaşım denedi şuan sorun kalktı varsa dediğim gibi hala sorun yaşayan arkadaşlar bir denesin derim ben.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri